- Reaksiyon skoru
- 91
Kral bilmediğimden soruyorum bu tarz veya bi tık üstü kasalar için sıvı soğutucu kaç mm olmalı?120mm sıvı soğutma için gönül rahatlığıyla kötü diyebilirsiniz.
Kral bilmediğimden soruyorum bu tarz veya bi tık üstü kasalar için sıvı soğutucu kaç mm olmalı?120mm sıvı soğutma için gönül rahatlığıyla kötü diyebilirsiniz.
dogru hocam haklisiniz sinirsiz stok olarak en iyisi denilebilirBuralara hiç indirim olmadan indirimli ve sınırlı stok denilen sistemlerden geldiğimizi unutmayalım.
ben de çok bildiğimden değil ama çok araştırdım,Kral bilmediğimden soruyorum bu tarz veya bi tık üstü kasalar için sıvı soğutucu kaç mm olmalı?
dahili grafik bence bir avantaj ileride ekran kartı yükseltmek istersen veya satmak istersen o arada dahili grafik seni kurtarır.500 lira içinse değer bence.7600 ile 7500f aynı çekirdekte sadece 7600 dahili grafi ile artı0.2 ghz fazla diye biliyorum.
7500f oto oc ile zaten artı0.2 artıyor
o parayla ram rgb yap veya kasa 850watt yap. gerek yok bana göre performans hissetmezsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka ben tersini anladım , kafam dalmış ondan ss atmıştımikimizde doğru olan söylemişiz
![]()
61-62k dan aşağı 5070ti sistem dizemiyorsun.5070ti yaptığımız takdirde fiyat avantajı nasıl oluyor
Aynı şey değil mi neden 7500ften gpulu cpuya geçsinişlemci bence 7600 yapılmalı 500 lira fark için hayli hayli değer.
120mm de bir işe yaramayacak? Phantom Spirit yıkarStok soğutucu ile devam