Neler Yeni

Sinyal güçlendiriciyi odamdaki girişe nasıl bağlarım?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Kötü başlık için özür diliyorum. Geçen sinyal güçlendirici aldım ve odamda ethernete benzeyen ama olmayan bir çıkışa hangi kabloyla nasıl bağlayacağımı bilmiyorum. Muhtemelen telefon girişi ama ordan internet alabiliyoruz galiba. Ne tür bir kablo almam lazım?

Prmy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
4
Telefon ve internet girişi aynı oluyor ancak sinyal güçlendiricilerdeki ethernet portu genelde güçlendiriciden alıcıya internet göndermek için oluyor. Güçlendirici Wi-Fi ağına bağlanıyor ve hem kablosuz hem kablolu olarak interneti yayabiliyor. Güçlendirici modelini atarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim. Bağlantıyı ethernernet kablosuyla yapabiliyorsunuz.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon ve internet girişi aynı oluyor ancak sinyal güçlendiricilerdeki ethernet portu genelde güçlendiriciden alıcıya internet göndermek için oluyor. Güçlendirici Wi-Fi ağına bağlanıyor ve hem kablosuz hem kablolu olarak interneti yayabiliyor. Güçlendirici modelini atarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim. Bağlantıyı ethernernet kablosuyla yapabiliyorsunuz.
Airties Air4400. Arkasında tek ethernet girişi var ve kablolu interneti kablosuza çevirebiliyor

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evimde telefon kablosu var ama işte onu ethernete çevirebilecek bir aparat var mı?

Matrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Sarı
Ben kullandım herhangi bir sıkıntısını görmedim şuan için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular