Neler Yeni

Siparişim iptal edildi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,951
İsim
göksel yurtcan
Benzer bir sorunu ben Trendyol ile yaşadım. Profilimden sorunu ve çözümüne ulaşmasını okuyabilirsin. Faturanı kesmeleri demek bu ğrünü sana yollamaları gerektiğinin resmi kanıtıdır. Resmi bir belgedir. Hemen tüketici hakem heyetine gerekli açıklamayı yazarak ve faturayı ve varsa başka belgeleri de eke ekleyip talep oluşturun. Fikir edinmeniz açısından profilimdeki talebimi inceleyebilirsiniz. %90 kazanırsınız ve size ürünü fatura bedelince yollamak zorunda kalırlar
sonrasında faturayı muasebeye iptal ettirik sana ürünün parasını yolluyorlar hocam kazanmasında kazanır ama dava açması gerekli nerden baksan 2yıl sürer

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,475
İsim
Çağatay
Arkadaşlar merhaba 29.08.2023 tarihinde bilindik bir teknoloji sitesinden işlemci satın aldım 31.08.2023 tarihinde faturam kesilmiş olmasına rağmen bana e posta yoluyla ürünün fiyatını yanlış yazdık bu yüzden siparişini iptal ediyoruz dediler ve iptal ettiler böyle bir hakları varmı yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.
Normalde fatura kesilmeden direk iptal ettiklerinde yapacak bir şey olmuyor ama size kesilen faturanın görüntüsü varsa thh den şansınızı deneyin. Tabi onlar size kesilen faturayı gib ten iptal etmişlerdir çoktan ama sonuç olarak sizde bir fatura görüntüsü var, belki bir sonuç alırsınız.

erenshn73

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
eren şahin
Evet elimde fatura görüntüsü var şuan hala siteye girdiğimde ürün siparişi onaylanmış paketlenmiş olarak bekliyor daha site siparişi iptal ettiğini yazmamış

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Caner Sürdem
Hocam bildiğim kadarı ile öyle bir hakları yok. Mağazada nasıl gördüğün etiket fiyatından bir ürünü alabiliyorsan, internet sitesi içinde geçerli diye biliyorum. Kaldı ki sana fatura kesmişler elinde tapu gibi faturan var o ürün artık senin sen istemedikçe alamazlarda.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,475
İsim
Çağatay
Evet elimde fatura görüntüsü var şuan hala siteye girdiğimde ürün siparişi onaylanmış paketlenmiş olarak bekliyor daha site siparişi iptal ettiğini yazmamış
Tamam site üzerinden tüm görüntüleri de al ürünün ne olduğunu da gösteren fiyatı da başvurun thh ye nasıl olsa 5 dakikada başvuru yapılabiliyor.

erenshn73

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
eren şahin
Tamam site üzerinden tüm görüntüleri de al ürünün ne olduğunu da gösteren fiyatı da başvurun thh ye nasıl olsa 5 dakikada başvuru yapılabiliyor.
Başvuru yaptım bakalım ne zamana sonuçlanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benzer bir sorunu ben Trendyol ile yaşadım. Profilimden sorunu ve çözümüne ulaşmasını okuyabilirsin. Faturanı kesmeleri demek bu ğrünü sana yollamaları gerektiğinin resmi kanıtıdır. Resmi bir belgedir. Hemen tüketici hakem heyetine gerekli açıklamayı yazarak ve faturayı ve varsa başka belgeleri de eke ekleyip talep oluşturun. Fikir edinmeniz açısından profilimdeki talebimi inceleyebilirsiniz. %90 kazanırsınız ve size ürünü fatura bedelince yollamak zorunda kalırlar
Hocam profilinizde yazdıklarınızı okudum sizi özele cagirsam bana daha detaylı yardımcı olurmusunuz ?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
sonrasında faturayı muasebeye iptal ettirik sana ürünün parasını yolluyorlar hocam kazanmasında kazanır ama dava açması gerekli nerden baksan 2yıl sürer
2 yıl mı sürer? Abartmayın hocam taş çatlasın 6 ayda sonuçlanıyor tüketici hakem heyetleri.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Arkadaşlar merhaba 29.08.2023 tarihinde bilindik bir teknoloji sitesinden işlemci satın aldım 31.08.2023 tarihinde faturam kesilmiş olmasına rağmen bana e posta yoluyla ürünün fiyatını yanlış yazdık bu yüzden siparişini iptal ediyoruz dediler ve iptal ettiler böyle bir hakları varmı yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.
Tüketici hakem heyetine başvura da bulun, eğer ki halen ürün satışta ise ürün link ve satış görselini de al başvuruna ekle. Büyük ihtimal ile haklı çıkar alırsın.

2 yıl mı sürer? Abartmayın hocam taş çatlasın 6 ayda sonuçlanıyor tüketici hakem heyetleri.
Ben başvuru yaptım 2 ay kadar sürdü. Ürünü aldığım fiyattan verdiler.

erenshn73

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
eren şahin
Tüketici hakem heyetine başvura da bulun, eğer ki halen ürün satışta ise ürün link ve satış görselini de al başvuruna ekle. Büyük ihtimal ile haklı çıkar alırsın.

Ben başvuru yaptım 2 ay kadar sürdü. Ürünü aldığım fiyattan verdiler.
Valla şimdi baktım ama başvuruyu düzenleme bulamadım keşke başvuru yapmadan önce foruma girip konuyu açsaydım gerekli ss leri aldım ama

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Valla şimdi baktım ama başvuruyu düzenleme bulamadım keşke başvuru yapmadan önce foruma girip konuyu açsaydım gerekli ss leri aldım ama
Var düzenleme yani başvurunun üstünde veya altında

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
3 ayda çözümlendi benim

Başvuru yaptım bakalım ne zamana sonuçlanır

Hocam profilinizde yazdıklarınızı okudum sizi özele cagirsam bana daha detaylı yardımcı olurmusunuz ?
Yardımcı olabileceğim konu varsa buyrun özele

erenshn73

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
eren şahin
3 ayda çözümlendi benim

Yardımcı olabileceğim konu varsa buyrun özele
Hocam merhaba tüketici hakem heyetine şikayet ettim 2 haftadır savunma bekleniyor 30 gün süreleri varmış 30 günü geçtikten sonra ne oluyor bilginiz varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Hocam merhaba tüketici hakem heyetine şikayet ettim 2 haftadır savunma bekleniyor 30 gün süreleri varmış 30 günü geçtikten sonra ne oluyor bilginiz varmı
Savunmaları geliyor, sonra işleme alınıyor. İşlem de 1 ay içinde sonuca kavuşuyor. Biraz beklemeniz gerek.

Top Bottom