Neler Yeni

Siparişim iptal edildi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Savunma dedikleri çok aman aman bir şey değil. Önemsemiyorlar. Sadece para iadesi yapılmıştır yazmışlar savunmaya.

1692801804427-png.568059

Dava için avukat arkadaşım ile konuşacağım. Zaten kararda bu kararın yerine getirilmediğinde neler olacağı açıkça beyan edilmiş. Ben de hakkımı arayacağım. Olay sadece 2.000 liralık kulaklık değil. Olay bu denli büyük bir firma olan Trendyol'un haksız olmasına rağmen hala müşteri tarafına hakkını verememesi ve inat etmesi.
Ben aynı kulaklığı aldım 2k ya hatta arkadasım da aldı bize geldi su anda kullanıyorum hatta. Size böylesi denk gelmiş hocam :( geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Ben aynı kulaklığı aldım 2k ya hatta arkadasım da aldı bize geldi su anda kullanıyorum hatta. Size böylesi denk gelmiş hocam :( geçmiş olsun
Nasip hocam, ben de o 2k'yı farklı değerlendirmek istedim sonra mahkemeye başvurmadım o yüzden.

erenshn73

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
eren şahin
Red almışsın paranı geri verecekler icralık değil kanunen isimler o şekilde söylendiği için bu şekilde söylüyorlar. Yani geçmiş olsun.
sıkıntı yok ya icralik olmadıysak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başvurun incelenmiş haksız çıkmışsın. Eğer hala haklı çıktığını düşünüyorsan itiraz edebilirsin bu karara 15 gün içersinde.
icralık olmadıysak sıkıntı yok :D

Top Bottom