Dontaçhi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
Allah başka dert vermesin be kardeşim.
şu laptopun özellikleri filan yazmasa sanki dandirik 3050 kartlı laptoplar gibi duruyor derdim cidden logo kötüBu laptopu alacaktım ama inanın ki logo o kadar basit duruyor ki ve anlamsız.. Eski omen logosu olsaydı daha iyi olurdu. En azından güzel ve şıktı.. Bu logo ibaresi gerçekten bana aşırı anlamsız ve gereksiz geliyor bu yüzden almayacağım ve hatta bunu HP ye yazacağımAlıntıyı görüntüle
Rog halen karizma ya baykuş veya göz farketmezZaten laptobu kullanırken logo cihazın arkasında kalıyor ki , ne işe yarasın.
Bir de artık çoğu firma logolarında sadeleşmeye gitti, OMEN de bu yolu tercih etmiş. Ben de ASUS'un harbi baykuş zamanındaki ROG'u özledim.
HP: Lütfen logom için alBu laptopu alacaktım ama inanın ki logo o kadar basit duruyor ki ve anlamsız.. Eski omen logosu olsaydı daha iyi olurdu. En azından güzel ve şıktı.. Bu logo ibaresi gerçekten bana aşırı anlamsız ve gereksiz geliyor bu yüzden almayacağım ve hatta bunu HP ye yazacağımAlıntıyı görüntüle
Adam dalga geçiyor laptop falan almayacak millet okusun diye yazıyor gerçektende alacaksan millete paranla hava atma rx580i zor bulanlar varBu laptopu alacaktım ama inanın ki logo o kadar basit duruyor ki ve anlamsız.. Eski omen logosu olsaydı daha iyi olurdu. En azından güzel ve şıktı.. Bu logo ibaresi gerçekten bana aşırı anlamsız ve gereksiz geliyor bu yüzden almayacağım ve hatta bunu HP ye yazacağımAlıntıyı görüntüle
Bendede paylasan arkadasin sisteminin 4080 li versiyonu var logo bence gayet hoş ve şık yani logodan dolayı almamalık bi kötülüğü yok kesinlikle. Ama ben olsam asus rog falan alırdım almışkenBenim laptop hp omen. Bence çok premium duruyor. Hatta bilgisayarimı 2 yıl önce almadan çok beğenmiştim. Çok hoş duruyor bence.
bana alabilirsin dostum, o logoya katlanabilirimBu laptopu alacaktım ama inanın ki logo o kadar basit duruyor ki ve anlamsız.. Eski omen logosu olsaydı daha iyi olurdu. En azından güzel ve şıktı.. Bu logo ibaresi gerçekten bana aşırı anlamsız ve gereksiz geliyor bu yüzden almayacağım ve hatta bunu HP ye yazacağımAlıntıyı görüntüle
Her türlü garanti vs iyi. Ama eski gaming laptoplar gerçekten tasarımsal anlamda muazzam. .Mis gibi laptop Logosu'da gayet güzel. Logodan ziyade bu marka ne kadar arkamda durur diye bakın, HP'den ek garanti yaptırdığınız zaman, evde gelip tamir bile edebiliyorlar. Onun için logoya çok takılmayın, forumada saçma sapan konular açmayın.