Amazon 80tl kuponu sayesinde 150tl ye aldim 5 tl kazi kazandan 15 tl %10 cashback ten geldi yani 130tl mis gibi
3 Adet ekleyince ödeme adımında 75TL İndirim olacaktır, 24 Tanesi 87TL'ye denk gelecektir.(sadesinden bile daha ucuz)
Alıntıyı görüntüle
Kanka para çekmedi sipariş iptal oldu promosyonda gitti üzülüyom lanTek derdimiz bu olsun
Kanka iptal oldu sipariş ve kartımda para vardı ama çekmedi neyse müşteri temsilcisi ile hallettim ben 80 tl bakiye tanımladılar saolsunlarKartinda para yoktu kesin bi ara aynisi olmustu bana ama sonra karts para attim siparislerden tekrar dene dedim bu sefer cekti sen de dene
günde 3-4 tane azmış bizim ark bir ara günde 10-12 tane içiyordu(şimdi bıraktı tabi) onda sorun yok sizin mide hassas sanırım birazbunu tekrar yapamam kendime ünideyken almıştım dönem sonuna az vardı kalmasın diye günce 3 4 tane içtim midem yanıyor o günden beri ara ara
yok benimde az ortalaması o kadar 7 tane içtiğimde oluyordu net hatırlamıyorum bende sıkıldıkça içiyordum çünkügünde 3-4 tane azmış bizim ark bir ara günde 10-12 tane içiyordu(şimdi bıraktı tabi) onda sorun yok sizin mide hassas sanırım biraz
Valla mousepad 1 bu 2 oldu hakkın yenmez eyw bide sepette indirim felan vardı aynı fiyata 72 lik sade aldım
3 Adet ekleyince ödeme adımında 75TL İndirim olacaktır, 24 Tanesi 87TL'ye denk gelecektir.(sadesinden bile daha ucuz)
Alıntıyı görüntüle
Eyv reis hayirli olsun ne demekValla mousepad 1 bu 2 oldu hakkın yenmez eyw bide sepette indirim felan vardı aynı fiyata 72 lik sade aldım
Daha kampanyali oldu deseneKanka iptal oldu sipariş ve kartımda para vardı ama çekmedi neyse müşteri temsilcisi ile hallettim ben 80 TL bakiye tanımladılar saolsunlar