şakşukacı
80+ Bronze
Dahası
Reis konu ile alakasız ama vücudunu bu hale getirmek 1 yılını mı aldı =Yaklaşık bir yıldır vücut geliştiriyorum. Arka tarafım ön tarafıma göre zayıf. Story koymak istiyorum fakat emin olamadım. Sizce sırtım iyi görünüyor mu? Yoksa geliştikten sonra mı koyarım?
Hacı kafam esince vücut çalışıyorum bazen yanlış anlamada benim vucütta bu şekilReis konu ile alakasız ama vücudunu bu hale getirmek 1 yılını mı aldı =
Helal olsun kral 10 numara paylaş gitsinKüçüklüğümden beri futbol oynuyorum. 2-3 aylık bir ara verme süreci oldu ama üyelik başlayalı bir yıl oldu.
Kral 1 yıla göre gayet iyi sırt hatlarını çıkarmak zordur helal olsun.Yaklaşık bir yıldır vücut geliştiriyorum. Arka tarafım ön tarafıma göre zayıf. Story koymak istiyorum fakat emin olamadım. Sizce sırtım iyi görünüyor mu? Yoksa geliştikten sonra mı koyarım?
Bi filtre vardı siyah beyazlaştıran onu kullan daha net gözükür kasların onun dışında helal olsunYaklaşık bir yıldır vücut geliştiriyorum. Arka tarafım ön tarafıma göre zayıf. Story koymak istiyorum fakat emin olamadım. Sizce sırtım iyi görünüyor mu? Yoksa geliştikten sonra mı koyarım?