iade talebi oluşturdum hocam sağolun, böyle bi mont almak istiyorum ama bu çok şişme geldi önerebileceğin bir şey var mı peki? bomber tarzıhayır içi elyaf dolu elyafları mı sökücen iade et öyle kalır o
bütçen ne? örnek tasarım görseli de paylaşabilir misin?iade talebi oluşturdum hocam sağolun, böyle bi mont almak istiyorum ama bu çok şişme geldi önerebileceğin bir şey var mı peki? bomber tarzı
ya ben düz siyah almıştım aslında öyle bir şey olursa iyi olur sade olacak bir şekilde bütçe olarak max 1kbütçen ne? örnek tasarım görseli de paylaşabilir misin?
lcw uygulamasını indir ara sıra kod veriyorlar tam 1000 civarına alırsın bunu mağazada varsa git mağazada deneya ben düz siyah almıştım aslında öyle bir şey olursa iyi olur sade olacak bir şekilde bütçe olarak max 1k
Bu da onun gibi çıkmasın ya en iyisi gidip deneyeyimlcw uygulamasını indir ara sıra kod veriyorlar tam 1000 civarına alırsın bunu mağazada varsa git mağazada dene
Şişme Mont - LC WAIKIKI - 1299,99 TL
Siyah Standart Kalıp Kapüşonlu Erkek Şişme Mont size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W4HU96Z8-CVLwww.lcw.com
İçindekileri sökyeni şişme mont aldım beklediğimden daha çok şişik geldi bunu düzeltebilir miyim
bende genelde deneyerek alıyorum ya içime daha çok siniyor öyleBu da onun gibi çıkmasın ya en iyisi gidip deneyeyim
hayır düzeltemezsinyeni şişme mont aldım beklediğimden daha çok şişik geldi bunu düzeltebilir miyim