Hocam 500TL'ye de gerçekten güzel kalite de SSD'ler var. Madem bütçeniz var, gidin RTX 3060 sistem alın. Ben olsam 5 kuruş vermem bu sisteme. Sanırsam sizde İntel fanlığı ve SAMSUNG takıntısı var?Olsun iyi olsun zaten yüksek oyun oynamıyorum
ekran kartı takacam dedi la adam okumuyorsunuz cevap veriyorsunuzbütçem var diyosun ama ekran kartın yok diger parçalarda olmamış
Tamam da, ekran kartı ekleyeceğim diye ne gerek var bu kadar arttırmaya. Daha uyguna toplanır bence.ekran kartı ekleyecem dedi
düşük sistemde kısılır adam gidiyo 15k tllik sistemlere koyulan ssd den koyuyoSsd sistem en önemli parçalarından biri.
Herkes kıs demiş.
Kaliteli olsun dostum bu iyidir.
Ee sonuç?https://www.itopya.com/alper-bicen-...gtx-1650-oc-4gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-/ bunu al oyunlarda şakasız ve abartısız minimum 4 kat fps verir takıcağın ekran kartı muhtemelen gt 1030
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşük sistemde kısılır adam gidiyo 15k tllik sistemlere koyulan ssd den koyuyo![]()
Stokta yok yalnız ve gt1030 takmayacagim tabii kihttps://www.itopya.com/alper-bicen-...gtx-1650-oc-4gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-/ bunu al oyunlarda şakasız ve abartısız minimum 4 kat fps verir takıcağın ekran kartı muhtemelen gt 1030
düşük sistemde kısılır adam gidiyo 15k tllik sistemlere koyulan ssd den koyuyo![]()
Tamam adam i5 11400 dahili ekran kartıyla valo da bile en düşük ayarlar 50 fpslerde takılır ama oyun 10 saniye yerine 9 saniyede açılıyor inanılmazEe sonuç?
Kaliteli,ömürlük bir parçası olacak.
Sistemin diğer parçaları da kötü değil.
Daha ne olsun
Hangi ekran kartını takıcaksınStokta yok yalnız ve gt1030 takmayacagim tabii ki
İleride ekran kartı takıcam uhd730 beni idare eder yazmamış mı yoksa ben mi körüm?Tamam adam i5 11400 dahili ekran kartıyla valo da bile en düşük ayarlar 50 fpslerde takılır ama oyun 10 saniye yerine 9 saniyede açılıyor inanılmazo hızlı ssdler renderda fark ediyor şuan patriot burst alsa bile oyunlardaki ara sahnelerin geçiş süresindeki fark 1 saniye bile değil yarı fiyatına kingston a2000 alsa ram’i 3600mhz daha kaliteli alır psu’yu düzgün alır
Hangi ekran kartını takıcaksın