Arkadaşlar Gamegaraj Sitesinden özelleştirilmiş olarak Aquaris 5A sistemini aldım. Ayrıca N11den 2 adet Neo Forza 3000 MHz ve Patriot 240 Burst SSD aldım.
Tüm kargolarım geldikten sonra yapmam gerekenler nedir ?
1-Kargo sürecinden dikkat etmem gerekenler nedir ? Kargoyu almadan önce kargocunun önünde mi paketi açmam gerek ? ( Kırık vs. olursa tutanak tutturmak için - Birkaç kişi ben açtırdım falan demişti.) Yoksa sadece kargo kutusunu kontrol etmek gerekli mi ?
2-Bios güncel olarak geliyor mu yoksa bizim mi güncellememiz gerekiyor. Eğer bizim güncellememiz gerekiyorsa Abdullah Abi Windows'u kurmadan önce Biosu güncelleyin demişti. Windowsu kurmadan nasıl Biosu güncelleyebilirim ?
3-Diyelim kargonun bir sıkıntısı yok sistemi aldım çalıştırdım. Biosu güncelledim, bundan sonra biosda yapmam gereken ayarlar nedir ?
4-Windowsu kurarken dikkat etmem gereken bir şey var mı ?
5-Elimde içinde Windows yüklü eski hddim var. Ben yeni sistemde windowsu ssdiye kuracağım. Bu ikisini beraber takmak sorun çıkarır mı ? Ayriyeten eski HDDimi nasıl sıfırlayabilirim ?
6-Sisteme ne zaman OC yapmalıyım ? OC sistemin ömrünü azaltır mı ?
7-Sistemime hangi testleri yapmalıyım ? Hangi uygulamalar kullanmalıyım ?
Sistem:
Aquarius 5A
Ram 8*2
SSD
Şimdiden teşekkürler...
Not: Elimde 2. bir laptop ve 2 adet Flash Bellek var.
Tüm kargolarım geldikten sonra yapmam gerekenler nedir ?
1-Kargo sürecinden dikkat etmem gerekenler nedir ? Kargoyu almadan önce kargocunun önünde mi paketi açmam gerek ? ( Kırık vs. olursa tutanak tutturmak için - Birkaç kişi ben açtırdım falan demişti.) Yoksa sadece kargo kutusunu kontrol etmek gerekli mi ?
2-Bios güncel olarak geliyor mu yoksa bizim mi güncellememiz gerekiyor. Eğer bizim güncellememiz gerekiyorsa Abdullah Abi Windows'u kurmadan önce Biosu güncelleyin demişti. Windowsu kurmadan nasıl Biosu güncelleyebilirim ?
3-Diyelim kargonun bir sıkıntısı yok sistemi aldım çalıştırdım. Biosu güncelledim, bundan sonra biosda yapmam gereken ayarlar nedir ?
4-Windowsu kurarken dikkat etmem gereken bir şey var mı ?
5-Elimde içinde Windows yüklü eski hddim var. Ben yeni sistemde windowsu ssdiye kuracağım. Bu ikisini beraber takmak sorun çıkarır mı ? Ayriyeten eski HDDimi nasıl sıfırlayabilirim ?
6-Sisteme ne zaman OC yapmalıyım ? OC sistemin ömrünü azaltır mı ?
7-Sistemime hangi testleri yapmalıyım ? Hangi uygulamalar kullanmalıyım ?
Sistem:
Aquarius 5A
Ram 8*2
SSD
Şimdiden teşekkürler...
Not: Elimde 2. bir laptop ve 2 adet Flash Bellek var.