Matem Bronze | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
SSD apacer panther yaparsın sonrada 1tb hdd alırsan daha şahane olur.Dostlar bu sistem RTX2060la değiştirip alınır mı?Matem Bronze | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
S2H kötümü dostum bu bilgiyi nereden öğrendin ?ekran kartını 2060 yaparsan 200 TL fiyat düşüyor 111 TL ile anakartını 1 üst model ile değiştirebilirsin s2h kötü diye biliyorum
SSD ADATA SWORDFISH olabilir eğer JD sorunlu diyorsanız ayrıca PSU da GAMEPOWER a güven olmaz PSU yu SHARKOON 650W alabilirsiniz ama kasa konusu biraz can sıkıcı mesh kasa yok çünküDostlar bu sistem RTX2060la değiştirip alınır mı?Matem Bronze | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
fsp dahamı iyidirayrıca sistem bana pahalı geldi direkt olarak toplu istiyorsan yine iyi gibi ama işlemciyi 3600X yerine 3600 yapıp monitöre de iyi bir şeyler alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU da gamepower ne kadar güvenilir ayrıca forumda biraz bakın bence psu için // fsp ile değiştirebiliyormuşsun iyi bari fiyat farkıda yokmuş
SHARKOON önermiştim 650W eğer çok gelirse FSP olarak değiştirebilirayrıca sistem bana pahalı geldi direkt olarak toplu istiyorsan yine iyi gibi ama işlemciyi 3600X yerine 3600 yapıp monitöre de iyi bir şeyler alabilirsin
PSU da gamepower ne kadar güvenilir ayrıca forumda biraz bakın bence psu için // fsp ile değiştirebiliyormuşsun iyi bari fiyat farkıda yokmuş
FSP iyidir hocamfsp dahamı iyidir
S2H kötü ?????ekran kartını 2060 yaparsan 200 TL fiyat düşüyor 111 TL ile anakartını 1 üst model ile değiştirebilirsin s2h kötü diye biliyorum
Evet.fsp dahamı iyidir
Arkadaş sıkıntılı galiba o yüzden öyle dedi galiba.SHARKOON önermiştim 650W eğer çok gelirse FSP olarak değiştirebilir
FSP iyidir hocam
S2H kötü ?????
galiba hocam S2H a kötü diyeni ilk kez görüyorumEvet.
Arkadaş sıkıntılı galiba o yüzden öyle dedi galiba.
SSD apacer panther yaparsın sonrada 1tb HDD alırsan daha şahane olur.
S2H kötümü dostum bu bilgiyi nereden öğrendin
kötü diye biliyorum dedim net bişey demedimSSD apacer panther yaparsın sonrada 1tb HDD alırsan daha şahane olur.
S2H kötümü dostum bu bilgiyi nereden öğrendin ?
Tam emin olmadığın bir bilgiyi paylaşmaman gerekir arkadaşın kafası karışmış olabilir. Ayrıca nasıl s2h kötü diyebilirsin. Forumda f/p kralı diye tanıtılıyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
kötü diye biliyorum dedim net bişey demedim