5200tl rtx2060 toplanabiliyofu o yüzden net bekleGaliba şuan en iyisi parayı yatırım yapıp beklemek
Ağa şimdi alırsa keşke bekleseydim dicek alınmazAL bence
Ama sadece Türkiye de vergi geldi snrm6500tl 1650 alınmaz kesinlikle bekle firmalar Game garaj itopya vatan tekli ekran kartı satışını yasakladılar ondan dolayı mining azalabilir kripto paralarda vergi geldi yazına düzelebilir
7 aydır ekran kartı bekliyorum güncel sistemimi sayıyorum5200tl rtx2060 toplanabiliyofu o yüzden net bekle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ağa şimdi alırsa keşke bekleseydim dicek alınmaz
Herkesde diye biliyorumAma sadece Türkiye de vergi geldi snrm
mining bitse bile 2060 i en az 7k ys toplar5200tl rtx2060 toplanabiliyofu o yüzden net bekle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka çok abarttın okadar olmaz 6k falanmining bitse bile 2060 i en az 7k ys toplar
Eski fiyatlara dönmez gibi aga al benceŞu an 6500 TL kadar Bi bütçem var. Ama PC alıp almamak arasında çok kararsızım. Max bu fiyata toplanan sisteme alabileceğim ekran kartı gtx 1650 oluyor. Fiyatlar ne zaman normale dönecek var mı Bi tahmini olan. Şimdi alırsam 3-4 ay sonra keşke almasaydım der miyim veya beklesem keşke beklemeseydim der miyim? Baya ikilemdeyim şuan.
Bence döner aga şuan alınmazEski fiyatlara dönmez gibi aga al bence
Alma üzülürsünŞu an 6500 TL kadar Bi bütçem var. Ama PC alıp almamak arasında çok kararsızım. Max bu fiyata toplanan sisteme alabileceğim ekran kartı gtx 1650 oluyor. Fiyatlar ne zaman normale dönecek var mı Bi tahmini olan. Şimdi alırsam 3-4 ay sonra keşke almasaydım der miyim veya beklesem keşke beklemeseydim der miyim? Baya ikilemdeyim şuan.