Semiramis41
80+ Bronze
20k bütçeye daha iyisini atarmısın ?uygun değil parça fiyatında avantajı yok
20k bütçeye daha iyisini atarmısın ?uygun değil parça fiyatında avantajı yok
ben kolay yolu önermem yani hazır sistem alıp kullan demem benim tavsiyem ekran kartı 2.el alıp diğer parçaları da sıfır alman olurSenin bana önerebileceğin nedir?
Anladım teşekkürlerben kolay yolu önermem yani hazır sistem alıp kullan demem benim tavsiyem ekran kartı 2.el alıp diğer parçaları da sıfır alman olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi aldığın parçaları montajlaman gerekecek ama basit
Aşırı mantıksız yaklaşım dinleme hazır al geçAnladım teşekkürler
aynen boş giriş seviyesi 4060lı sistem mi alsın 21eAşırı mantıksız yaklaşım dinleme hazır al geç
Madem çok biliyon önersene ben onu önerdimaynen boş giriş seviyesi 4060lı sistem mi alsın 21e
ama sen öyle yap 4060a 21 ver
üslubuna dikkat et sınıf arkadaşın yok karşındaMadem çok biliyon önersene ben onu önerdim
Askere gittim geldim ben 2 sene önce ne okulu ne sınıfıüslubuna dikkat et sınıf arkadaşın yok karşında
Çoçuk mu sandın biziAskere gittim geldim ben 2 sene önce ne okulu ne sınıfı
denginle muhattap ol cevap vermeAskere gittim geldim ben 2 sene önce ne okulu ne sınıfı
Çoçuk mu sandın bizi
Sütünü iç yat abicim sen hadi olsa onu atarız zaten alınacak en iyisi o olduğu için onu attıkuyguna hazır sistem yok piyasada olduğunda pc hocası aynı sistemi 16ya vermişti hakkı 18 idi max
denginle muhattap ol cevap verme
aynen kafan ona bastığı için atmışsındır sütü içmeye devam et beyin gelişimi önemliSütünü iç yat abicim sen hadi olsa onu atarız zaten alınacak en iyisi o olduğu için onu attık
Sen at bakiyim kiminki daha iyi çalışıyor görelimaynen kafan ona bastığı için atmışsındır sütü içmeye devam et beyin gelişimi önemli