Sistem Bileşenleri ve Anakart Seçimi

tam istediğiniz türde sistem şansınıza gaming gecesine gelmiş soğutucu James Donkey olması biraz düşündürdü ama cüzzi bir miktarla farklı marka seçilebilir ama keşke 360mm seçeneği sadece asusun +7K soğutucusu olmasaydı
galiba almayacağım parça kalitesini jiç beğenmedim sistemlerin.Özellikle 360mm soğutucu olmaması çok üzdü beni.Anakart da 7800x3dye göre çok giriş seviyesi kalmış

galiba almayacağım parça kalitesini jiç beğenmedim sistemlerin.Özellikle 360mm soğutucu olmaması çok üzdü beni.Anakart da 7800x3dye göre çok giriş seviyesi kalmış
Aslında A serisi bir anakartta güç beslemesine yetiyor ama kaliteli olması tabii ki daha iyi olurdu

Şuna bir göz gezdir istiyosan, çok inceleyemedim ben de yeni girdim eve. Donanımarşivi yeni sistem, kasa seçeneklerinde var akvaryum vs

Şuna bir göz gezdir istiyosan, çok inceleyemedim ben de yeni girdim eve. Donanımarşivi yeni sistem, kasa seçeneklerinde var akvaryum vs
Ne yapacağımı bilemedim hocam vallahi.İntelli olanı alırsam bf6 da hediye ediyor yanında, bi de soğutucu bana kalıyor 360mm seçebiliyorum.
240mm soğutma ile de akvaryum pek gitmez gibi
7800x3D+ Biftenix 850w kasa + 240mm sıvı soğutma ile 14600KF+ Thermaltake 850W + 360mm sıvı soğutma tam aynı fiyata geliyor 64400 TL.
İşlemcinin kralını am6 çıkınca alırım diye düşünüyorum, galiba tercihim intelden yana olacak.
Alacağım zaman yine yazarım buraya hocam, zaten 2 gün içinde alıcam gibi

hocam bi de şey soracağım, özelleştirme seçeneklerinden 9600Xe düşürsem işlemciyi nasıl olur?60Kya geliyor aynı kasa psu soğutucu ile

hocam bi de şey soracağım, özelleştirme seçeneklerinden 9600Xe düşürsem işlemciyi nasıl olur?60Kya geliyor aynı kasa psu soğutucu ile
2k çözünürlükte oynayacaksan düşürebilirsin, bir de söylemeyi unuttum da bu sistemin avantajı vade farksız 5 taksit yapılıyo olması, bi bakarsın taksit seçeneklerine

2k çözünürlükte oynayacaksan düşürebilirsin, bir de söylemeyi unuttum da bu sistemin avantajı vade farksız 5 taksit yapılıyo olması, bi bakarsın taksit seçeneklerine
hocam ikisi de itopya sistemi olduğu için iki sistemde de bizim karta 3 taksit var vade farksız, evet 2k çözünürlükte kullanacağım hep.

alıyorum hocam 850w yapıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@jombo

yoksa bu mu @Asulgard

çok arada kaldım 12ye kadar karar vermem lazım

hocam acil cevap lazım @Asulgard

paraya kıyıp 7800x3d + akvaryum alacağım gibi. arada sacede 2000 tl fark var, bf6 da oynamayalım canım

Son düzenleme:
Geri