Neler Yeni

Sistem değiştim Windows etkindi gitti

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,268
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Redditte bununla ilgili açıklama buldum
As well as I see it activation server for windows with enterprise licence. They are unlikely to gain access to your computer, but you may lose your access and they got some of your data with can help to locate you. You have 4 sceneries:

• Everything is working properly and your system is active but still not legal.
  • The license server can be closed, so you will have to activate the system again.
  • A sophos script will be installed on your computer to with can manage your computer by the company that owns this server. You will not be able to log in to your computer. The only way to log in to this computer will be an account from this company and only form its location.
  • If a company commits a cyber crime, your computer may also be considered the property of the company and you too may be also taked to Court.
Just by a license.
Kısaca türkçe şekilde özetlemem gerekirse
1. de her şey çalışır sistem aktif olur ancak legal olmaz
2. de Lisans sunucusu kapanabilir bu durumda tekrar aktive etmen gerekebilir
3. de Sunucu sahibi şirket bilgisayarını yönetebilir bilgisayara erişimini kaybedebilirsin tekrar erişmenin yolu ise şirketin olduğu lokasyondan giriş yapmak
4. ise Şirket eğer bir siber suça bulaşırsa senin bilgisayarında şirketin malı sayılıyor bu yüzden hakim karşısına çıkabilirsin .
Sadece bir lisans satın al diyede bitiriyor

DogancanYr

80+ Bronze
Ya online olursa ?
Online Olamaz Kanka Online Serverler Zaten 7 Günde Bir Tekrar Etkinleştirmen Lazım 4 Yıldır Kullanıyorum Denede Hadi Kanka Cvap Yazacağına İşte Kullan
Zaten online offline gibi bir muhabbet şu: Key Management Services eğer bağlantı koparsa 180 gün sonra lisans uyarısı veriyor , server seni dışladığı için offline.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,268
İsim
Emre
Discord
necromancerr
AHAHAHAHAH Yasal Olmadığını Herkes Biliyor 2 K Veren Yoktur Zaten Tr'de
Kanka 2k vermesine gerek yok 50-100 TL'ye retail keyler satılıyor onlardan alsın diyorum gidip 2k para bayılsın yazmadımki orda ucuz yoldan retail key almaya baksın dedim

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Cengiz
Redditte bununla ilgili açıklama buldum
As well as I see it activation server for windows with enterprise licence. They are unlikely to gain access to your computer, but you may lose your access and they got some of your data with can help to locate you. You have 4 sceneries:

• Everything is working properly and your system is active but still not legal.
  • The license server can be closed, so you will have to activate the system again.
  • A sophos script will be installed on your computer to with can manage your computer by the company that owns this server. You will not be able to log in to your computer. The only way to log in to this computer will be an account from this company and only form its location.
  • If a company commits a cyber crime, your computer may also be considered the property of the company and you too may be also taked to Court.
Just by a license.
Kısaca türkçe şekilde özetlemem gerekirse
1. de her şey çalışır sistem aktif olur ancak legal olmaz
2. de Lisans sunucusu kapanabilir bu durumda tekrar aktive etmen gerekebilir
3. de Sunucu sahibi şirket bilgisayarını yönetebilir bilgisayara erişimini kaybedebilirsin tekrar erişmenin yolu ise şirketin olduğu lokasyondan giriş yapmak
4. ise Şirket eğer bir siber suça bulaşırsa senin bilgisayarında şirketin malı sayılıyor bu yüzden hakim karşısına çıkabilirsin .
Sadece bir lisans satın al diyede bitiriyor
Kanka Serverler Offline Şuan İmkansız Birinin Açması 4 Yıldır Kullanıyorum Milyanlarca Kullanan Var Fazla Abartıp Yoruyorsunuz Ha 2 dk'lik İş İçin

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Kadir
Server Üzerinden Etkinleşen Benimki Kanka Server Üzeriden İse Anakart Değiştirmeden Neden Gitmiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlattıklarımı Yapsana Kanka İşte Yazdım Ya
Yav bişey sorcam etkinlestirmeden kullanabilir miyim bişey olur mu

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben eski Intel sistemimden amd ye geçtim fakat şuan altta Windowsu etkinleştir diyor önceden lisanslıydi şimdi ne yapcam
pro mu home mi kullanyosun

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Cengiz
Kanka 2k vermesine gerek yok 50-100 TL'ye retail keyler satılıyor onlardan alsın diyorum gidip 2k para bayılsın yazmadımki orda ucuz yoldan retail key almaya baksın dedim
bende diyorum 50-100 verecek alacak kullanacak onun yerine 2 dk yazacak abi etkimnleştirecek abartacak bir şey yok abi konu neden uzuyor ben onu anlamadım

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,268
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kanka Serverler Offline Şuan İmkansız Birinin Açması 4 Yıldır Kullanıyorum Milyanlarca Kullanan Var Fazla Abartıp Yoruyorsunuz Ha 2 dk'lik İş İçin
Ben baştan uyarımı geçeyim yapıp yapmaması kendisine kalıcak iş ben şuanda hali hazırda etkinleştirmeden kullanıyorum mesela retail key almayada üşendiğimden :D

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Cengiz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası