çoğunlukla pubg mobile oynuyoruz ve sistemi 60 fps dai vermiyor.Rakip yaklaştıgında felan oyunu çok kasıyormuş.Herhangi bir oyunu oynayan biri değil kendisi akşamları toplanıp pubg giriyoruz sadece. 9k ya monitör dahil değil sadece kasa sistemine 9k ayırmış ve 9kya alabılecek maximum şeyler istiyor.Arkadaşın elinde ki hali hazırda olan sistem nedir? Arkadaşın hangi oyunları oynayacak? ve bu oyunlardan nasıl bir performans bekliyor? Bu fiyata monitör dahil mi?
2060 - i3 12100f toplanır gibi indirimlerle, fırsatlarla. Yada kaliteli parçalar/markalar ile 2.elde rahat toplanır. AMD tarafındanda daha uyguna daha performansli toplanabilir ama AMD tarafinda benim bilgim yok yardımcı olamam. Arkadaşın 2 3 hafta önceden arıyor olsaydı sistemi çok güzel sistemler geldi geçti uygundan. Neyse ben bi bakinayim yazarımçoğunlukla PUBG mobile oynuyoruz ve sistemi 60 fps dai vermiyor.Rakip yaklaştıgında felan oyunu çok kasıyormuş.Herhangi bir oyunu oynayan biri değil kendisi akşamları toplanıp PUBG giriyoruz sadece. 9k ya monitör dahil değil sadece kasa sistemine 9k ayırmış ve 9kya alabılecek maximum şeyler istiyor.
tamamdır ilgin için çok teşekkür ederim arkadaşın instegramını verebilrim direk iletişme geçmek istersen.2060 - i3 12100f toplanır gibi indirimlerle, fırsatlarla. Yada kaliteli parçalar/markalar ile 2.elde rahat toplanır. AMD tarafındanda daha uyguna daha performansli toplanabilir ama AMD tarafinda benim bilgim yok yardımcı olamam. Arkadaşın 2 3 hafta önceden arıyor olsaydı sistemi çok güzel sistemler geldi geçti uygundan. Neyse ben bi bakinayim yazarım
2.elde rx6600 r5 5500 bi setup kurulabilir
2 tane yaptım agamramı 16 gb yapın
2 tane koymuş zaten 2x8gbramı 16 gb yapın
Pardon görmedim tek 8 GB sandm ben2 tane koymuş zaten 2x8gb