Neler Yeni

Sistem dizmemiz lazım yardım eder misiniz

ARJHEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Şahin KARAKOŞ
Selamın Aleykum arkadaşımın 9k bütcesi bulunmakta elinde ki sistemi zayıf kaldıgı için yükseltmek istiyor sıfırdan kasa dizimi yapabılır mısınız ? Hazır sistem tavsiyeside olabilir. Teşekkürler

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Resul ÇAKAR
Arkadaşın elinde ki hali hazırda olan sistem nedir? Arkadaşın hangi oyunları oynayacak? ve bu oyunlardan nasıl bir performans bekliyor? Bu fiyata monitör dahil mi?

ARJHEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Şahin KARAKOŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın elinde ki hali hazırda olan sistem nedir? Arkadaşın hangi oyunları oynayacak? ve bu oyunlardan nasıl bir performans bekliyor? Bu fiyata monitör dahil mi?
çoğunlukla pubg mobile oynuyoruz ve sistemi 60 fps dai vermiyor.Rakip yaklaştıgında felan oyunu çok kasıyormuş.Herhangi bir oyunu oynayan biri değil kendisi akşamları toplanıp pubg giriyoruz sadece. 9k ya monitör dahil değil sadece kasa sistemine 9k ayırmış ve 9kya alabılecek maximum şeyler istiyor.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Resul ÇAKAR
çoğunlukla PUBG mobile oynuyoruz ve sistemi 60 fps dai vermiyor.Rakip yaklaştıgında felan oyunu çok kasıyormuş.Herhangi bir oyunu oynayan biri değil kendisi akşamları toplanıp PUBG giriyoruz sadece. 9k ya monitör dahil değil sadece kasa sistemine 9k ayırmış ve 9kya alabılecek maximum şeyler istiyor.
2060 - i3 12100f toplanır gibi indirimlerle, fırsatlarla. Yada kaliteli parçalar/markalar ile 2.elde rahat toplanır. AMD tarafındanda daha uyguna daha performansli toplanabilir ama AMD tarafinda benim bilgim yok yardımcı olamam. Arkadaşın 2 3 hafta önceden arıyor olsaydı sistemi çok güzel sistemler geldi geçti uygundan. Neyse ben bi bakinayim yazarım

ARJHEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Şahin KARAKOŞ
2060 - i3 12100f toplanır gibi indirimlerle, fırsatlarla. Yada kaliteli parçalar/markalar ile 2.elde rahat toplanır. AMD tarafındanda daha uyguna daha performansli toplanabilir ama AMD tarafinda benim bilgim yok yardımcı olamam. Arkadaşın 2 3 hafta önceden arıyor olsaydı sistemi çok güzel sistemler geldi geçti uygundan. Neyse ben bi bakinayim yazarım
tamamdır ilgin için çok teşekkür ederim arkadaşın instegramını verebilrim direk iletişme geçmek istersen.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
2.elde rx6600 r5 5500 bi setup kurulabilir

ARJHEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Şahin KARAKOŞ
2.elde rx6600 r5 5500 bi setup kurulabilir
1669302200382.png
Kendi sistemimin aynısını yapmaya çalıştım ekran kartı farklı sadece böyle alınır mı ?

ARJHEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Şahin KARAKOŞ
Sistem nasıldır sizce şu an ki piyasdaki oyunları oynayabılecek kapasitede oldugunu düşünüyorum ama birbirine uyumlumudur onu bılmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,969
Üyeler
168,066
Son üye
Caner7.
Top Bottom