Maalesef 7kya alırdım 9a kurduysan kazık yemişsin gibi.7 k ya çok ucuza gider 9 k ya kurdum zaten şuan bile 8 k ya kurulmaz bu sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adana
2. el değil mi niye 7 kya kurayım fatura adıma kesilmiyor sonuçta.Şuan 7 k ya kurar misin siteden ss at bekliyorum aynı parçaları bakalım nasıl kazık yemişim?
Sıfır ayarında 20 günlük sistem hiç bi sıkıntısı yok her türlü teste açık sistem kurmaya kalksan 9 k dan aşağıya kuramazsın2. el değil mi niye 7 kya kurayım fatura adıma kesilmiyor sonuçta.
Sana diyorum ki faturası adıma değil isterse 1 günlük olsun.Sıfır ayarında 20 günlük sistem hiç bi sıkıntısı yok her türlü teste açık sistem kurmaya kalksan 9 k dan aşağıya kuramazsın
Adına olsa ne değişecek parça arıza verince garantiye yollayınca faturda ki isme bakmıyorlar sadece para iadesi yaparken fatura İsmi önemliSana diyorum ki faturası adıma değil isterse 1 günlük olsun.
Neyse zaten çok farklı şehirlerdeiyiz.Adına olsa ne değişecek parça arıza verince garantiye yollayınca faturda ki isme bakmıyorlar sadece para iadesi yaparken fatura İsmi önemli