Amazon Türkiye'den aldığın için vergi sıkıntısı yok diye biliyorum. Geçenlerde 9200 liraya Asus tuf modeli vardı, ben de aldım.Biraz geç kalınmış bir cevap oldu öncelikle özür dilerim. Delta varyantıyla boğuştuğum için kafamı kaldırıp buraya bakamadım. Amazonda 9000 lira bandında alabileceğimi söylediniz. Peki bu durum üzerine vergi eklenmiyormu ? Direkt Amazonda orda gördüğümüz fiyatlarmı yani birden bire 15 binlik olmam demi![]()
Bu arada darboğaz 2kda da var hocam.2K da 3070 ti ile 10400f darboğaz yapmaz ryzen 5 3600 gücünde sonuçta 3070 ile 2k da kullanan kitle var 3070 ti da zaten 3070 in oc yapılmış hali gibi dev bi fark yok arada 3060 vs 3060 ti farkı gibi
işlemci odaklı oyunlarda mıAmazon Türkiye'den aldığın için vergi sıkıntısı yok diye biliyorum. Geçenlerde 9200 liraya Asus tuf modeli vardı, ben de aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada darboğaz 2kda da var hocam.
Geçmiş olsun öncelikle hocam.Biraz geç kalınmış bir cevap oldu öncelikle özür dilerim. Delta varyantıyla boğuştuğum için kafamı kaldırıp buraya bakamadım. Amazonda 9000 lira bandında alabileceğimi söylediniz. Peki bu durum üzerine vergi eklenmiyormu ? Direkt Amazonda orda gördüğümüz fiyatlarmı yani birden bire 15 binlik olmam demi![]()
Kargolandı , yolda gözüküyor şu an@rintarou senin kartın kargoladılarmı dhl ile yoksa halen beklemedemi.
Çok üzücü durum ya 7400 gözüküyor normalde fiyatı. 9200 e kadar çıkıyor kargo vergi derkenGeçmiş olsun öncelikle hocam.
Sitede ne yazıyorsa onu ödüyorsun. Sen 9.300₺ ödüyorsun ama ürünün fiyatı aslında 7.800₺ 1400₺ senden gümrük vergisi itiahalar depo ücreti adı altında alıyor sen ekstra birşeye karışmuyorsun.
Dhl kargoladıgında 1 günde polanya almanya ordan ist giriyor gümrükte benımki onayladındı pazartesi ulastırılmak için bekliyor ürün şuanKargolandı , yolda gözüküyor şu an
Çok üzücü durum ya 7400 gözüküyor normalde fiyatı. 9200 e kadar çıkıyor kargo vergi derken
Tahmini 6 Ağustos teslim diyor bana, şu an yolda. Daha erken gelme ihtimali var mı sence?Dhl kargoladıgında 1 günde polanya almanya ordan ist giriyor gümrükte benımki onayladındı pazartesi ulastırılmak için bekliyor ürün şuan
Benim ramlerim 2666mhz bunuda dikkate almak lazım. Testlerde kullanılan 3200-3600 olanlardan değil. Ancak açıkçası çokta önemli değil %50 darboğaz bile olsa 3070 ti kartının 60 fps in altına düşmeyeceğini düşünüyorum. Zaten 1 yıl içerisinde işlemci alacağım. Aynı zamanda zaten 3070 ti alırsam genelde oyunları DSR açıp 4k da oynamayı planlıyorum. Ne kadar etkisi olur bilmiyorum tabi ama darboğazı bir nebze olsun düşürür herhalde.Anca işlemci odaklı oyunlarda darboğaz olur
rtx 3080 ryzen 5 3600 1440p de darboğaz yapıyor
ryzen 5 3600 veya i5 10400f ile düz 3070 1440p de yapmıyor o yüzden de 3070 ti ile yinede çok olmaz olsa bile yinede iyi performans alırsın
O zaman ben direkt bu yolu düşünmeliyim. Çünkü geçmişte 6 bin liralara düşen 3060 kartlar görmüştüm dönem dönem olabiliyor. Amazon Tr değilmi alışverişi yapmam gereken yer. Birde güç kaynağı , kasa , monitör gibi gereçlerde almam gerekecek. Amazonu bu ürünlerdede önerir misiniz? ? Ben baktığımda pek fark göremedim fakat bu sanırım çok değişkenlik gösteren bir durum stoklar sürekli yenileniyor kontrol etmem gerekiyor mu ?Geçmiş olsun öncelikle hocam.
Sitede ne yazıyorsa onu ödüyorsun. Sen 9.300₺ ödüyorsun ama ürünün fiyatı aslında 7.800₺ 1400₺ senden gümrük vergisi itiahalar depo ücreti adı altında alıyor sen ekstra birşeye karışmuyorsun.
Amazon.com.tr ne goruyorsan fiyat odur hocam. Takip etmen yeterlidir. haftada 1-2 defa satısa acılır sonra geri kapanır.Benim ramlerim 2666mhz bunuda dikkate almak lazım. Testlerde kullanılan 3200-3600 olanlardan değil. Ancak açıkçası çokta önemli değil %50 darboğaz bile olsa 3070 ti kartının 60 fps in altına düşmeyeceğini düşünüyorum. Zaten 1 yıl içerisinde işlemci alacağım. Aynı zamanda zaten 3070 ti alırsam genelde oyunları DSR açıp 4k da oynamayı planlıyorum. Ne kadar etkisi olur bilmiyorum tabi ama darboğazı bir nebze olsun düşürür herhalde.
O zaman ben direkt bu yolu düşünmeliyim. Çünkü geçmişte 6 bin liralara düşen 3060 kartlar görmüştüm dönem dönem olabiliyor. Amazon Tr değilmi alışverişi yapmam gereken yer. Birde güç kaynağı , kasa , monitör gibi gereçlerde almam gerekecek. Amazonu bu ürünlerdede önerir misiniz? ? Ben baktığımda pek fark göremedim fakat bu sanırım çok değişkenlik gösteren bir durum stoklar sürekli yenileniyor kontrol etmem gerekiyor mu ?