- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam attığın sistem DDR4 RAM 8gb emin misin bu fiyata bunu almak35 , 36k'ya 4060'lı bir sistemde alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam attığın sistem DDR4 RAM 8gb emin misin bu fiyata bunu almak35 , 36k'ya 4060'lı bir sistemde alabilirsin
SSD RAM ANAKART İŞLEMCİ soğutucu eklersek aynı fiyat oluyor gibi hocamVULCAN-4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX Gamer 1-Click OC V2 GeForce RTX 4070 Ti 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-4070Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
4070ti 43 bin TL
Teşekkür ederim sadece fikir sahibi olmak için sormak istemiştimSistemin güzel parasını verdiysen boşver hayırlı olsun
4070 ti var ekleme yapmak zorunda mısın aldığın fiyat fazla ona bakarsak o zaman ben 47k ya 7800x3d 360mm sıvı soğutma ikinci el 3090 li sistem alırdım direk fiyat performans arıyorsanSSD RAM ANAKART İŞLEMCİ soğutucu eklersek aynı fiyat oluyor gibi hocam
Teşekkür ederim sadece fikir sahibi olmak için sormak istemiştim
Hocam bayadır araştırma yapmıyordum uzak kalmıştım piyasadanda bu şekilde denk geldi bir arkadaş tavsiyesiyle aldım güzel sistem ama şunu sormak istiyorum 4070 ile 4070 ti arasında çok büyük fark varmı4070 ti var ekleme yapmak zorunda mısın aldığın fiyat fazla ona bakarsak o zaman ben 47k ya 7800x3d 360mm sıvı soğutma ikinci el 3090 li sistem alırdım direk fiyat performans arıyorsan
Dostum 4070 ile 4060 arası çok fark var ama gereksiz olur bence gayet okey bi sistem 3 4k ya takılmıyorsa bence h.o35 , 36k'ya 4060'lı bir sistemde alabilirsin
Arada ciddi fark var %15/20 arasında performans farkı varHocam bayadır araştırma yapmıyordum uzak kalmıştım piyasadanda bu şekilde denk geldi bir arkadaş tavsiyesiyle aldım güzel sistem ama şunu sormak istiyorum 4070 ile 4070 ti arasında çok büyük fark varmı
Ti ile arasında min 10 max 30 40 fps oynar kullandığın uygulumadan oynadığın oyuna göre değişir tabi kiHocam bayadır araştırma yapmıyordum uzak kalmıştım piyasadanda bu şekilde denk geldi bir arkadaş tavsiyesiyle aldım güzel sistem ama şunu sormak istiyorum 4070 ile 4070 ti arasında çok büyük fark varmı
Bana kalırsa şu devirde ekran kartı ikinci el alıp diğer setuplari üst seviye tutmak daha akıllıca geliyorHocam bayadır araştırma yapmıyordum uzak kalmıştım piyasadanda bu şekilde denk geldi bir arkadaş tavsiyesiyle aldım güzel sistem ama şunu sormak istiyorum 4070 ile 4070 ti arasında çok büyük fark varmı
10 numara sistem kafadan 8-10k karın var hayırlı olsunGaming gecesinden aldığım kasa sizce nasıl
Aklımda Amd 7 7800x gigabyte 4070 ti vardı ama çok pahalıya denk geliyordu bu şekilde denk geldi diyelim sağlık olsunBana kalırsa şu devirde ekran kartı ikinci el alıp diğer setuplari üst seviye tutmak daha akıllıca geliyor
Aslında fiyat arasında çok fark yok bu şekilde denk gelince bir cazip geldi fiyat ondan aldım teşekkür ederim hocam yinede sağolasınTi ile arasında min 10 max 30 40 fps oynar kullandığın uygulumadan oynadığın oyuna göre değişir tabi ki
Teşekkür ederim hocam sağol10 numara sistem kafadan 8-10k karın var hayırlı olsun
Güzel günlerde kullanAklımda Amd 7 7800x gigabyte 4070 ti vardı ama çok pahalıya denk geliyordu bu şekilde denk geldi diyelim sağlık olsun