Sistem hakkında yorum yapar mısınız

4070ti 43 bin TL
SSD RAM ANAKART İŞLEMCİ soğutucu eklersek aynı fiyat oluyor gibi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin güzel parasını verdiysen boşver hayırlı olsun
Teşekkür ederim sadece fikir sahibi olmak için sormak istemiştim :)

SSD RAM ANAKART İŞLEMCİ soğutucu eklersek aynı fiyat oluyor gibi hocam

Teşekkür ederim sadece fikir sahibi olmak için sormak istemiştim :)
4070 ti var ekleme yapmak zorunda mısın 🤔 aldığın fiyat fazla ona bakarsak o zaman ben 47k ya 7800x3d 360mm sıvı soğutma ikinci el 3090 li sistem alırdım direk fiyat performans arıyorsan

4070 ti var ekleme yapmak zorunda mısın 🤔 aldığın fiyat fazla ona bakarsak o zaman ben 47k ya 7800x3d 360mm sıvı soğutma ikinci el 3090 li sistem alırdım direk fiyat performans arıyorsan
Hocam bayadır araştırma yapmıyordum uzak kalmıştım piyasadanda bu şekilde denk geldi bir arkadaş tavsiyesiyle aldım güzel sistem ama şunu sormak istiyorum 4070 ile 4070 ti arasında çok büyük fark varmı

Hocam bayadır araştırma yapmıyordum uzak kalmıştım piyasadanda bu şekilde denk geldi bir arkadaş tavsiyesiyle aldım güzel sistem ama şunu sormak istiyorum 4070 ile 4070 ti arasında çok büyük fark varmı
Arada ciddi fark var %15/20 arasında performans farkı var

Ti ile arasında min 10 max 30 40 fps oynar kullandığın uygulumadan oynadığın oyuna göre değişir tabi ki

Bana kalırsa şu devirde ekran kartı ikinci el alıp diğer setuplari üst seviye tutmak daha akıllıca geliyor

Bana kalırsa şu devirde ekran kartı ikinci el alıp diğer setuplari üst seviye tutmak daha akıllıca geliyor
Aklımda Amd 7 7800x gigabyte 4070 ti vardı ama çok pahalıya denk geliyordu bu şekilde denk geldi diyelim sağlık olsun

Ti ile arasında min 10 max 30 40 fps oynar kullandığın uygulumadan oynadığın oyuna göre değişir tabi ki
Aslında fiyat arasında çok fark yok bu şekilde denk gelince bir cazip geldi fiyat ondan aldım teşekkür ederim hocam yinede sağolasın

10 numara sistem kafadan 8-10k karın var hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,282
Üyeler
192,671
Son üye
servetpala