Neler Yeni

Sistem Hala Satılmadı Yanlış Bir Şey Mi Yapıyorum?

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tuğra Yıldız
arkadaslar urunum listeledigim fiyat 30 du 28 e kadar dustum sadece 2 kisi yazdi onlarda fiyat oldurdu yanlis birsey mi var acaba ilanimda?

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EREN
Bence pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
sedat cenan
knka cidden pahalı yani o fiyatlara konudan alakasız ama 4060lı 0 sistem toplarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

25bin tl civarlarına düşürürsen satılma olasılığı var

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Arda doğan
Hem pahalı.hemde böyle detaylı.yazışın.bu işi bildiğin ve reklam amaçlı buraya yazdın gibi geliyor xD

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tuğra Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem pahalı.hemde böyle detaylı.yazışın.bu işi bildiğin ve reklam amaçlı buraya yazdın gibi geliyor xD
reklam yapmak istesem sizden tavsiye istemezdim ki hocam ayrica detayli yazma sebebim hizlica satmaya calismam nakit ihtiyacim var. reklam yapinca elime birsey gececegini sanmiyorum ona gore fiyat belirleyip yanlisim varsa duzenleyecegim.

Nezha

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Millet 4-5 daha verip sıfır alırım diyor ve mantıksız da değil. İlanı bu kadar doldurmaya gerek yok sade şekilde özelliklerini alt alta yazsanız daha çok kişiye ulaşır. Ben laptop arasam ve bu ilana girsem inan sahibine pazarlık için yazmam.
Kutusundaki sticker hiçbir şekilde kullanılmamıştır ! Yazısını görünce infilak ettim ayrıca 🤣

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tuğra Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millet 4-5 daha verip sıfır alırım diyor ve mantıksız da değil. İlanı bu kadar doldurmaya gerek yok sade şekilde özelliklerini alt alta yazsanız daha çok kişiye ulaşır. Ben laptop arasam ve bu ilana girsem inan sahibine pazarlık için yazmam.
sifiri suanda 40k hocam akakce uzerinden baktigimda aciklamayi duzenliyecegim tavsiye icin tesekkur ederim.

Nezha

80+ Bronze
sifiri suanda 40k hocam akakce uzerinden baktigimda aciklamayi duzenliyecegim tavsiye icin tesekkur ederim.
Ben size ilan içeriğini yazayım olması gereken, çünkü çok satım yapıyorum ben de. Laptopın kodunu yazmana da gerek yok soran olursa yazarsın çünkü internette bir sürü an515 ...... Kodlu laptop var ve her satıcının kendi özelleştirmesine göre kodu değişiyor. Kodu internete yazan biri farklı bir kodla karşılaşabilir ona girip farklı bir pcnin özelliğini bunun sanarak almaktan vazgeçebilir.

... İşlemci (.. çekirdek)
.... Gb ...Ekran kartı (140w, 45lerle karıştırmayın)
16 gb ram (x1 muhabbetine gerek yok çünkü yanlış anlayan olur veya merak edip yazacak olur bilgi alırken işi bağlama ihtimali var.
512gb ssd
... Tarihinde satın alınmıştır, ... Ay garantisi devam etmektedir. Kutu, garanti, fatura durmaktadır. Kondisyon olarak gayet iyi durumdadır. Herhangi bir çiziği, darbesi, çalışmayan aksamı yoktur.

... Marka laptop soğutucu hediyedir.

Nezha

80+ Bronze
İlandaki 5 fotonun son 3ü aynı yeri gösteriyor onun yerine laptopa güzel bir wallpaper koy, çoksa masaüstü kısayolları azalt düzgün görünsün rgb klavye yansın böyle bir foto çekip vitrin fotosu olarak ayarla. Ortam ışığı da kötü fotolarda.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tuğra Yıldız
Ben size ilan içeriğini yazayım olması gereken, çünkü çok satım yapıyorum ben de. Laptopın kodunu yazmana da gerek yok soran olursa yazarsın çünkü internette bir sürü an515 ...... Kodlu laptop var ve her satıcının kendi özelleştirmesine göre kodu değişiyor. Kodu internete yazan biri farklı bir kodla karşılaşabilir ona girip farklı bir pcnin özelliğini bunun sanarak almaktan vazgeçebilir.

... İşlemci (.. çekirdek)
.... Gb ...Ekran kartı (140w, 45lerle karıştırmayın)
16 gb ram (x1 muhabbetine gerek yok çünkü yanlış anlayan olur veya merak edip yazacak olur bilgi alırken işi bağlama ihtimali var.
512gb ssd
... Tarihinde satın alınmıştır, ... Ay garantisi devam etmektedir. Kutu, garanti, fatura durmaktadır. Kondisyon olarak gayet iyi durumdadır. Herhangi bir çiziği, darbesi, çalışmayan aksamı yoktur.

... Marka laptop soğutucu hediyedir.
tesekkurler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlandaki 5 fotonun son 3ü aynı yeri gösteriyor onun yerine laptopa güzel bir wallpaper koy, çoksa masaüstü kısayolları azalt düzgün görünsün rgb klavye yansın böyle bir foto çekip vitrin fotosu olarak ayarla. Ortam ışığı da kötü fotolarda.
son 3 yer aslinda laptopun sag ve soluydu hocam tesekkurler senin tavsiyelerin icinde

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Mehmet Akca
arkadaslar urunum listeledigim fiyat 30 du 28 e kadar dustum sadece 2 kisi yazdi onlarda fiyat oldurdu yanlis birsey mi var acaba ilanimda?

İlk konu açtığında da yazmıştım bu fiyata satamazsın sıfırları zaten 30k civarında diye. Sen ‘’tok satıcı ol 27 28 e sat diyenlere’’ pek kulak asma satılmaz çok beklersin ilanda.Laptobunun ederi 20 -25k arası anca. Senin istediğin fiyatlara ikinci elde 4060 lı 3070ti li makineler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,546
Üyeler
164,864
Son üye
Ventrecsialı Uzaylı
Top Bottom