Neler Yeni

sistem için akım korumalı priz

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
p.tesi günü sistemim geliyor ben akım korumalı priz almak istiyorum önerdiğiniz marka model var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim daha önce laptop kullandığım için pek sıkıntı etmemiştim elektrik konusunu zaten gittiği de yok ama gene de alayım dursun diyorum.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Kubilay Aktemur
bilmediğim için soruyorum bu ürün ile 4 5 li prizler arasında ki fark ne acaba fark var mı daha doğrusu
bu 4-5lilerden daha kaliteli aslında.
buna kendin uzatma takarsan uztmanda akım korumalı olmuş olur.

olay şu 5li akım korumalı alırken hem kablo ve prize hemde akım koruma devresine para veriyorsun.
bunda sadece akım koruumasına para veriyorsun bu sayede daha kaliteli bi akım koruman oluyor ama uzatma kabloyu ayrı alacaksın.
bu alete takacağın uzatma kablosu 4lü 5li olması önemli değil ama topraklamalı olsun ve sağlam olsun ona dikkat et.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
bu 4-5lilerden daha kaliteli aslında.
buna kendin uzatma takarsan uztmanda akım korumalı olmuş olur.

olay şu 5li akım korumalı alırken hem kablo ve prize hemde akım koruma devresine para veriyorsun.
bunda sadece akım koruumasına para veriyorsun bu sayede daha kaliteli bi akım koruman oluyor ama uzatma kabloyu ayrı alacaksın.
bu alete takacağın uzatma kablosu 4lü 5li olması önemli değil ama topraklamalı olsun ve sağlam olsun ona dikkat et.
anladımmm bende alacağım akım korumalıya zaten kablosunun kısalığından dolayı priz takacaktım güzel ozaman bende 5 li topraklamalı priz var bunu alırım 5liyi takarım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Topraklama sisteminiz varsa pek de gerekli bir şey değil aslında.Vaktiyle detaylıca araştırmıştım. Akım korumalı prizlerin aman aman bir faydası yok.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
Topraklama sisteminiz varsa pek de gerekli bir şey değil aslında.Vaktiyle detaylıca araştırmıştım. Akım korumalı prizlerin aman aman bir faydası yok.
apartmanda yaşıyorum ve elektrik gidip gelmesi çok nadir oluyor ama gene de ne olur ne olmaz diye alayım diyordum prizlerimiz topraklama priz bu arada yani almayayım mı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
apartmanda yaşıyorum ve elektrik gidip gelmesi çok nadir oluyor ama gene de ne olur ne olmaz diye alayım diyordum prizlerimiz topraklama priz bu arada yani almayayım mı
Topraklama olması yeterli. Yeni pc alınca araştırmıştım akım korumalı prizlerin çok faydası olmadığını okudum. Yine de bir araştırabilirsin içine sinmeyecekse.

Top Bottom