Sistem için tavsiyeler

Efe Kaya

80+
Reaksiyon skoru
15
Selamlar size bir konu danışmak için geldim. Bir kaç senedir bilgisayar almak için para biriktiriyorum ancak ekonomi yüzünden yerimde sayıyorum. Bilgisayarı sınav sonrası ödül olarak kabul etmek istiyordum ancak piyasada ekran kartı yok, fiyatlar pahalı, Bunlar gibi bir çok sebep var ve zengin bir ailem yok memur çocuğuyuz sonuçta. Bilgisayarı 15 ila 30 gün sonra alacağız. Sizden ricam bu süreçte dahi artmaya devam eden fiyatlardan sıyrılıp nasıl güzel bir bilgisayar toplayabilirim hazır alabilirim söyler misiniz? Bütçe 9000 ile 9500 arası.(Bu gün çıkan sistem son umudumdu ve stoklar tükendi.)(konuyu daha başka yerlere çektiğim için özür dilerim sadece derdimi anlatmak istedim.)

Dostum bence biraz bekle çünkü abdullah abi 2-3 bilgisayar daha yayınlayacak

Selamlar size bir konu danışmak için geldim. Bir kaç senedir bilgisayar almak için para biriktiriyorum ancak ekonomi yüzünden yerimde sayıyorum. Bilgisayarı sınav sonrası ödül olarak kabul etmek istiyordum ancak piyasada ekran kartı yok, fiyatlar pahalı, Bunlar gibi bir çok sebep var ve zengin bir ailem yok memur çocuğuyuz sonuçta. Bilgisayarı 15 ila 30 gün sonra alacağız. Sizden ricam bu süreçte dahi artmaya devam eden fiyatlardan sıyrılıp nasıl güzel bir bilgisayar toplayabilirim hazır alabilirim söyler misiniz? Bütçe 9000 ile 9500 arası.(Bu gün çıkan sistem son umudumdu ve stoklar tükendi.)(konuyu daha başka yerlere çektiğim için özür dilerim sadece derdimi anlatmak istedim.)
Rahat ol peşinden 1 hafta ara ile 2 sistem daha çıkacak
İncehesapa çıkarsa MasterPass'i ayarla ben ayarladım.O sayede hızlıca alırsın
Ve kayıt da ol ki sistemi alacakken uğraşma zaten 4.dakikasında site neredeyse çökmüştü.

Konuyu düşündüğümden farklı yere çektiğim için içeriği yanlış oldu. Forumda yeniyim lütfen kusurumu affedin.

ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿N
⣿⣯⣿⣿⣿⣶⣶⣶⣶⣤⣤⣤⣀
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷
  ⠈⠻⣿⡛⠉⠭⠉⠉⢉⣿⣿⣧
⠲⣶⠖⠄⠄⢿⣿⠄⠶⣶⣾⣿⣿⣿⣿⣧
   ⠺⢿⡗⠄⣹⣿⣿⠿⣟⣿⡏
    ⠤⠤⢾⣿⣿⣿⣦⠘⡿
  ⠈⢻⡿⣷⣶⣶⣤⣤⣤⣶⣦
   ⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟
   ⠘⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
     ⠉⠉⠛⠋

M͋͊͠e̾̈́̕n͘͝ẗ́͌̐à̀̿l͐́̕ Ç͒̓͘ö̀̾̚k͑͒̕ü̚̕n̒̈́̔t͊̽͝ü̐́͠

Biraz geç alıntılayıp yazdım ama konu aklımda olandan farklı yerlere gittiği için yaşandı ilk seferlik affetmenizi dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlık konu uyumu :D
Söylediğim gibi daha yeni hesap oluşturdum konu da başka yerlere çekilince karıştı kusurumu affedin lütfen.

Konu başlığını görüp geldim olana bak, konu başlığını düzeltin lütfen konudan bağımsız.

Başlığı görünce aklıma bu geldi
1621701811800.png

o.O2 o.O2 o.O2 o.O2 o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,224
Üyeler
185,388
Son üye
xary07