SİSTEM İYİ AMA FPS DÜŞÜYOR HEP

kaynorz

80+
Reaksiyon skoru
137
Oyun oynarken rainbow six csgo gibi oyunlarda fps hep değişiyor bazen 60 oluyor bazen 40 bazen 35 bazen 20 bir düşük bir yüksek bir düşük bir yüksek bunun sorunu nedir ve sadece steam'deki oyunlarda böyle normal internetten indirdiğim cs 1.6 sabit 100 fps alıyor

Donanımın nedir?
PSU Marka model nedir?

Oyun oynarken rainbow six csgo gibi oyunlarda fps hep değişiyor bazen 60 oluyor bazen 40 bazen 35 bazen 20 bir düşük bir yüksek bir düşük bir yüksek bunun sorunu nedir ve sadece steam'deki oyunlarda böyle normal internetten indirdiğim cs 1.6 sabit 100 fps alıyor
Isınma sorunun olabilir

Isılar nedir?
Casper excalibur g650 İ7 7.nesil işlemci gtx 1050 16 gb RAM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha bugün laptopu açtım ancak vidaları açamadığım için termal macunu yenileyemedim sizce sorun bundan dolayımı ?

Ekran Alıntısı.PNG

GPU BOŞTAYKEN 75 DERECE

konu dışı olabilir ama yalama vidayı nasıl çıkarabilirim o yüzden açamıyorum
Kanka geçen gün deli oldum kasamdan anakartı çıkarıcam diye az kalsın anakartı kırıyordum😂 30 lu küçük başlıklı tornavida seti aldım en son, uğraşmaktan yusyuvarlak yaptıgım vidaya uygun bir başlık buldum anca öyle çıktı.

Kanka geçen gün deli oldum kasamdan anakartı çıkarıcam diye az kalsın anakartı kırıyordum😂 30 lu küçük başlıklı tornavida seti aldım en son, uğraşmaktan yusyuvarlak yaptıgım vidaya uygun bir başlık buldum anca öyle çıktı.
daha bugün nalbura gittim ancak bulamadım nereden bulabilirim lastikle çıkarmaya çalıştım malesef olmadı

daha bugün nalbura gittim ancak bulamadım nereden bulabilirim lastikle çıkarmaya çalıştım malesef olmadı
İnternetten sipariş ettim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında resmini atabilirsen daha iyi yardımcı olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,375
Üyeler
190,357
Son üye
Oqtii
Geri