Neler Yeni

Sistem iyi mi? 25k ya alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alperen Duha Aygün
Resimde özellikler

Ekler

• IMG_20240222_001613.jpg
    IMG_20240222_001613.jpg
    94.7 KB · Hit: 121

JSezar

80+ Silver
İyi,alınır.

Honigfluss

80+ Bronze
4060 6700xt den çok daha kötü. Ayrıca bu sistemin parça kalitesi de diğerine göre kötü.
Arada çok fark yok. Yazılım desteğini devreye sokarsanız 6700 XT ile ya eşit olur ya da daha iyi olur. Benim attığım sistemde 7500f ddr5 var onu da hesaba katın. Ve sıfır. Parça kalitesinin nesi kötü? Tüm parçalar iyi markalardan.

Ekler

• 1080p GPUs.png
    1080p GPUs.png
    506.9 KB · Hit: 34

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mahir
Arada çok fark yok. Yazılım desteğini devreye sokarsanız 6700 XT ile ya eşit olur ya da daha iyi olur. Benim attığım sistemde 7500f ddr5 var onu da hesaba katın. Ve sıfır. Parça kalitesinin nesi kötü? Tüm parçalar iyi markalardan.
Dostum adamın attığında 6700xt var. Bu linkten bakabileceğin gibi (
) bayağı fark var aralarında 4060 ile. Yazılımı hesaba katmak mantıksız. Cs, valo gibi oyunlarda dlss yok. Parça kalitesine gelirsek ddr5 olması parçaların kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Senin attığın sistemde giriş seviyesi bir anakart, tek kanal 16gb giriş seviyesi bir ram, giriş-orta seviye bir ssd ve giriş-orta seviye kasa-psu var. Adamın attığı sistemde piyasadaki en iyi ramlerden biri, çok kaliteli bir ssd, yine kaliteli bir işlemci sıvı soğutucu, üst seviye bir anakart ve orta sevite kasa-psu var. Yani kalite olarak ciddi fark var. Bilip bilmeden de millete akıl vermeye çalışma.

Honigfluss

80+ Bronze
Dostum adamın attığında 6700xt var. Bu linkten bakabileceğin gibi (
) bayağı fark var aralarında 4060 ile. Yazılımı hesaba katmak mantıksız. Cs, valo gibi oyunlarda dlss yok. Parça kalitesine gelirsek ddr5 olması parçaların kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Senin attığın sistemde giriş seviyesi bir anakart, tek kanal 16gb giriş seviyesi bir ram, giriş-orta seviye bir ssd ve giriş-orta seviye kasa-psu var. Adamın attığı sistemde piyasadaki en iyi ramlerden biri, çok kaliteli bir ssd, yine kaliteli bir işlemci sıvı soğutucu, üst seviye bir anakart ve orta sevite kasa-psu var. Yani kalite olarak ciddi fark var. Bilip bilmeden de millete akıl vermeye çalışma.
Neresi fark etmiş nasıl izledin videoyu anlamadım. Birkaç oyuna baktım 10 fps fark vardı. Ayrıca benim attığım ortalama fps grafiği çok daha güvenilir. cs:go ve valorant'ta dlss olmayabilir ama çoğu oyunda DLSS var. Parça kalitesini bahane etmişsin de işlemciler arasında dağlar kadar fark var. İşlemciyi 5600 yap hemen hemen 5700x seviyesine gelir, b550mh anakart + 32 gb ram + xpg kyber psu seçersin daha da ucuza gelir ve ikinci el değil sıfır olur.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mahir
Uygunsuz davranış
Neresi fark etmiş nasıl izledin videoyu anlamadım. Birkaç oyuna baktım 10 fps fark vardı. Ayrıca benim attığım ortalama fps grafiği çok daha güvenilir. cs:go ve valorant'ta dlss olmayabilir ama çoğu oyunda DLSS var. Parça kalitesini bahane etmişsin de işlemciler arasında dağlar kadar fark var. İşlemciyi 5600 yap hemen hemen 5700x seviyesine gelir, b550mh anakart + 32 gb ram + xpg kyber psu seçersin daha da ucuza gelir ve ikinci el değil sıfır olur.
Tamam dostum özür dilerim görme engelli de olduğunu bilmiyordum iyi günler.

Honigfluss

80+ Bronze
Tamam dostum özür dilerim görme engelli de olduğunu bilmiyordum iyi günler.
Ortalama fps tablosu attım 15 fps fark var işte?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki bu video yazılımın gücünü anlama yardım eder. 4060, 6700 XT'ye fark atıyor.

Son düzenleme:

Hydranoid

80+ Bronze
Garantisi yoksa ve çılgınlarcasına hikayeli oyunlar oynayacaksan ve oynadığın oyunların özellikle testine bakıp dlss desteğini görebiliyorsan 4060lı sisteme bakmak biraz daha mantıklı olabilir ama sıfır ayarındaysa özellikle birkaç aylık bir sistemse attığın alınabilir garantisi yoksa bilgisayardan az biraz anlıyorsan belki sadece ekran kartını (6700xtyi) ikinci el alıp diğer parçaları sıfır toplasan da aynı fiyata çıkabilir belki daha ucuz olur minik bir araştırma lazım garanti durumunu belirtin gerekirse tek tek parçalara bakıp GARANTİLİ bir şey bulabilir miyiz bakalım

Top Bottom