daha kötüsü olamazdı sanırım cümlesi sizin tabirinizde gömmek değil övmek mi oluyor ?Gömmek?
Sistemin kötü olduğunu belirttim ve alınabilecek kampanyada olan bir sistem attım daha nasıl yardımcı olabilirim?
Bu fiyatta gerçekten daha kötüsü olamazdı bende bunu belirtmek istedim.daha kötüsü olamazdı sanırım cümlesi sizin tabirinizde gömmek değil övmek mi oluyor ?
Herkes bilindik markalara gittiği için, sharkoon da duyulmadığı için adamlar resmen sharkoon u frisby, Tx, hadron gibi görüyorlar. Sharkoon ; zalman, Aerocool, cooler master. Gibi psular gibi çok kalitelidir hatta bazı modelleri geçebiliyor.Sarkoona iyi diyeni ilk defa gördğm :/
Sharkoon bilindik marka zaten fakat iç aksanı gerçekten kötü alınmaz önermem de kimseye ben frishb hadronla bir tutmuyorum fakat aynı paraya fsp hydro varken alınmaz.Herkes bilindik markalara gittiği için, sharkoon da duyulmadığı için adamlar resmen sharkoon u frisby, Tx, hadron gibi görüyorlar. Sharkoon ; zalman, Aerocool, cooler master. Gibi psular gibi çok kalitelidir hatta bazı modelleri geçebiliyor.
Evet.zalman, Aerocool, cooler master
rx 550 cok kötü kart onun yerine 2. el gtx 750 ti alırsın yada rx 460.Max bütçem 4.500 TL daha ne yapabilirim? SSD ve HDD var. ( SSD 240 gb HDD 1TB)
Bu sistem varken onlara hiç bakma gtx 1650, o seçtiğin kartı 5 e bölerDaha kötü bir sistem olamazdı sanırım
Monitörü iptal edip alabilirsiniz hem de ekipmanınız olmuş olur.Pollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Haklı. Ileride o 8GB Ram'ı 16 Yaparsın fıstık gibi.Bu sistem varken onlara hiç bakma gtx 1650, o seçtiğin kartı 5 e böler