Neler Yeni

Sistem iyi olduğunu düşünüyorum fakat düşüp fps alıyorum

Kaan_99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet kaan cicek
Merhabalar öncelikle aktif kullandığım bilgisayarımda fps dropları aldığım için sistem parçalarını değiştirdim iyi parçalar aldım ama hala valorant gibi bir oyunda 250 fps üzerine çıkamıyorum ve fightlarda 130-140 a kadar düşüyor ve normal bir zamanda bile anlık fps dropları yiyiyorum sebebi nedir sizce driverlar güncel
Sistem özellikleri
Anakart: Asus B450M-K
İşlemci:Ryzen7 5700X
Ekran kartı: Asus Pro Art Rtx 4060
Ram:Corsair Vengance rgb pro 2x16 3200 mhz
Ssd:Samsung 1TB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD
sistem soğutması gayet iyi sizce bu değerler normal mi ?

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Talat
sistem-ekran-grafikler- ordan oynadıgım tüm oyunları yüksek performans yap..

codygakpo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cody Gakpo
PSU yu kontrol edin.kararlı güç veremeyen psularda malesef bu gibi sorunlar olabiliyor.birde 1080p oynuyorsanız bazen işlemciye yük bindiğinden bu tip FPS düşüşleri olabiliyor.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
efe araci
PSU yu kontrol edin.kararlı güç veremeyen psularda malesef bu gibi sorunlar olabiliyor.birde 1080p oynuyorsanız bazen işlemciye yük bindiğinden bu tip FPS düşüşleri olabiliyor.
arkadaşın dediklerini yapın ve grafikleri artırmayı deneyin grafikleri artırırsanız ekran kartına yük biner fps düşüşleri azalır.

Kaan_99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet kaan cicek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece psu ve anakart aynı duruyor belkide yeterli güç vermiyor olabilir dediğin gibi yaklaşık bi 4-5 senelik psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşın dediklerini yapın ve grafikleri artırmayı deneyin grafikleri artırırsanız ekran kartına yük biner fps düşüşleri azalır.
şuan onu deniyorum nvidia ayarlarından grafikleri kaliteliye çektim öyle bakacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yağız
masaüstünde performansmodu varmı bilmiyorum ama varsa onu aç, pile sağ tıkla güç ayarlarında çıkar varsa, cihazın tüm güncellemelerini yap, nvidia windows vs, denetim masasından düzgün ayar yap, geforce un otomatik optimizasyonunu kapamanı öneririm

Kaan_99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet kaan cicek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Grafikleri yükselttim biraz arttı ama yine çok bir etkisini görmedim bu grafikler normal mi yoksa bir sıkıntı var mı sizce anlık düşüşler oluyor arada

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
efe araci
Grafikleri yükselttim biraz arttı ama yine çok bir etkisini görmedim bu grafikler normal mi yoksa bir sıkıntı var mı sizce anlık düşüşler oluyor arada
güç planı yazın windows arama yerine eğer orda dengeli modda değilse dengeliye alın işlemcinin sıcaklığı nedir ?

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Sefer
Kardeşim konu sahibinin sorunu sence psu yetmediğinden mi yoksa kararlı güç vermediğinden mi oluyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,139
Üyeler
169,080
Son üye
cekmis7997
Top Bottom