neye göre iyi kime göre iyi. hangi oyuna göre......sistemim
msi 1660ti
r5 2600
16gb ddr4 ram
acaba bios ayarlarımda mı bir sorun var nasıl daha iyileştirebilirim performansı
Hocam performanstan kastın ney FPS mi kasma mı donmamı tam açıklayıcı olursan yardımcı oluruzsistemim
msi 1660ti
r5 2600
16gb ddr4 ram
acaba bios ayarlarımda mı bir sorun var nasıl daha iyileştirebilirim performansı
oynadigim oyunlara göre iyi demek istedimHocam performanstan kastın ney FPS mi kasma mı donmamı tam açıklayıcı olursan yardımcı oluruz
fps olarak daha düşük oluyor ayni sisteme sahip başkalarına göreHocam performanstan kastın ney FPS mi kasma mı donmamı tam açıklayıcı olursan yardımcı oluruz
youtube ayni sisteme sahip videolar.ile kiyasliyorsan seninki düşük kalir çünkü. oyuna kac guncelleme.geldi kim.bilir. 2018 de ben de kullandim bu sistemi. degisme vakti gemis.fps olarak daha düşük oluyor ayni sisteme sahip başkalarına göre
yeni yayinlanan videolara kıyaslayoutube ayni sisteme sahip videolar.ile kiyasliyorsan seninki düşük kalir çünkü. oyuna kac guncelleme.geldi kim.bilir. 2018 de ben de kullandim bu sistemi. degisme vakti gemis.