Neler Yeni

Sistem Kasadan açılmıyor Anakart üstünden açılıyor

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Bilgisayarın anakartı arızalanmıştı (Bilgisayarcının dediği) anakartı değiştirdim Msi X570 ace aldım taktım sorunsuz çalıştı ama bios güncellememiştim çalışıyor diye ellemedim ( Tuşa uzun basınca bas çej yapınca açılıyordu) 1 hafta sonra anakarttan 0d hatası aldım şimdi bios güncelledim format attım (Daha Driver güncellemedim) ama bilgisayar kasanın tuşundan açılmıyor ve kapanmıyor sadece anakartın üstündeki tuştan kapatıp açabiliyorum (Kasa açılınca tuşa ışık geliyor) sorunu nasıl çözerim sürekli anakarttan açmak zorundayım şuan

coolsnow

80+
Front panel konnektöründen kablosu çıkmıştır. Anakartta front panel yazan konnektörü kontrol et

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yılmaz Hepkorucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Front panel konnektöründen kablosu çıkmıştır. Anakartta front panel yazan konnektörü kontrol et
Takılı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oksitlenmiş olma ihtimali var ama tek sorun o değil

Msi anakart 0d hatası veriyor ve görüntü gelmiyor bazen. Ramleri söküp teker teker taktım her birinde çalıştı şimdi hepsi takılı halen çalışıyor hatayı neden verdiğini çözemiyorum şuan yok ama kasayı güç kaynağından kesince tekrardan aynı oluyor sanırım

Son düzenleme:

coolsnow

80+
Anakart üstündeki açma kapama diğmesiyle front paneldeki düğme elektriksel olarak aynı devreye bağlı oluyor, biosla ilgili olduğunu sanmıyorum, kabloları ters takmış olabilir misiniz?
Test etmek için front panel konnektöründe açma tuşunun pinlerine tornavida ile dokunabilirsin

Takılı

Oksitlenmiş olma ihtimali var ama tek sorun o değil

Msi anakart 0d hatası veriyor ve görüntü gelmiyor bazen. Ramleri söküp teker teker taktım her birinde çalıştı şimdi hepsi takılı halen çalışıyor hatayı neden verdiğini çözemiyorum. Bios ve Driverları güncelledim Formatta attım halen aynı
0d hatası için de ramleri tek tek dener misin, belki birinde hata var

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yılmaz Hepkorucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart üstündeki açma kapama diğmesiyle front paneldeki düğme elektriksel olarak aynı devreye bağlı oluyor, biosla ilgili olduğunu sanmıyorum, kabloları ters takmış olabilir misiniz?
Test etmek için front panel konnektöründe açma tuşunun pinlerine tornavida ile dokunabilirsin

0d hatası için de ramleri tek tek dener misin, belki birinde hata var
F panel konnektörü tek tek değil hepsi beraber yanlış takma ihtimalim yok.
0d hatası aldım birtürlü çalıştıramadım sonra RAMleri önce birini söktüm çalıştı (4x8GB) ardından hepsini söküp 1 tane bıraktım ve her bir rami tek tek denedim her seferinde çalıştı bende tüm ramleri tekrardan taktım takmadan önce sırayla 1 sonra 2 sonra 3 ram taktım hepsinde çalıştı

Anakartımda bios reset ve CMOS tuşu var hata aldığımda onlarada bastım düzelmedi

coolsnow

80+
Tüm ramler takılı çalıştıysa ram kontağı temassızlık etmiştir, şuan tekrar takınca da çalışmış olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom