Neler Yeni

Sistem Kesintileri CPU kullanımı %100

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar merhaba çok saçma bir şekilde her zamanki gibi arkadaşımla PES 2021 oynuyorduk ve oyun 30 FPS 20 FPS'lere düşüyordu 80 90 FPS aldığım oyunda 2 gün önce windos güncellemeleri yapmıştım bide yeni mouse almıştım onun sitesinden driverlerini indirmiştim ondan mı oldu bilmiyorum ama oyunları kastırıyor görev yöneticisine bakıyorum anlık olarak baktığımda sistem kesintileri yazıyor hemen gidiyor tekrar oyuna dönüyorum bakıyorum gene yazıyor gidiyor CPU 100'de 100 oluyor oyun kasıyor neden böyle oldu çözümü nedir?

nffxdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Derda Kırılgan
bende de oluyor reyiz ssd kullanıyor musun ?

nffxdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Derda Kırılgan

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende ssd yok o yüzden oluyor diye söyledi burdaki herkes artık kafayı yemek üzereyim bir işimde rast gitmez mi :/
Seninmi benimmi mouse aldım ben driveri i herşeyinizi kurdum lobideyken mouseyi oynattığımda fps düşüyor şansıma başka mouse de olmuyor 😒

xeuana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkan
Sorunu çözebildiniz mi acaba?

erturk.gg

80+ Bronze

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
Nasıl ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Nasıl çözdünüz?
yakınlarda almış olduğum mouse vardı onun kendi sitesinden driverini kurmuştum. ve arka planda mousenin programları çalısıyordu onları kapatınca hangi oyunlara girersem gireyim fps drop sistem kesintileri 100de 100 oluyordu ve yeni mouseyi kasadan tak çıkar tak çıkar yaparak başka slotlarda deniyordum ondanda olmul olabilir bilgisayara format attım oyunların bazılarını yükledim mousenin driverini bidaha kurdum çalısan programlarını kapattım gene sistem kesintileri 100de 100 oluyor dedi ve sitesinden mousenin driverini kurmadım ve mouseyi hiç kasadan sökmeden format attım tekrar oyunlarda hiç drop sistem kesintileri olmadı ben böyle çözdüm beyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yakınlarda almış olduğum mouse vardı onun kendi sitesinden driverini kurmuştum. ve arka planda mousenin programları çalısıyordu onları kapatınca hangi oyunlara girersem gireyim fps drop sistem kesintileri 100de 100 oluyordu ve yeni mouseyi kasadan tak çıkar tak çıkar yaparak başka slotlarda deniyordum ondanda olmul olabilir bilgisayara format attım oyunların bazılarını yükledim mousenin driverini bidaha kurdum çalısan programlarını kapattım gene sistem kesintileri 100de 100 oluyor dedi ve sitesinden mousenin driverini kurmadım ve mouseyi hiç kasadan sökmeden format attım tekrar oyunlarda hiç drop sistem kesintileri olmadı ben böyle çözdüm beyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,476
Üyeler
167,847
Son üye
Helphome
Top Bottom