ses takıntım yok yaGüç kaynağı ve sıvı soğutucuyu değiştirme şansınız varsa değiştirin. 360 lık Cougar ve 850w psu kullanıyorum fanları çok sesli çalışıyor. Sıvı soğutucu %50 fanda rahatsızlık veriyor. PSU da aynı şekilde sesli. Sırf bu yüzden Cougar kasa, sıvı soğutucu ve psu değiştieceğim.
Asusun hangi modeli monitör olarakGüç kaynağı ve sıvı soğutucuyu değiştirme şansınız varsa değiştirin. 360 lık Cougar ve 850w psu kullanıyorum fanları çok sesli çalışıyor. Sıvı soğutucu %50 fanda rahatsızlık veriyor. PSU da aynı şekilde sesli. Sırf bu yüzden Cougar kasa, sıvı soğutucu ve psu değiştieceğim. Monitör olarak ben 2k kulanıyorum Asus modeli gayet menunum 4k olanlarına bakabilirsiniz. Dell de iyi alternatifler arasında...
yani bilmiyorum ama 280hz 27" gider mi hocam senceAsusun hangi modeli monitör olarak
27 giderde şuanda rtx 4090 bakıyorsan oled 2k monitör alman daha iyi olacaktır ips 4k ile karşılaştırma yapıp hangisi daha iyi geliyorsa gözüne onu seçmen daha iyi olacaktır.yani bilmiyorum ama 280hz 27" gider mi hocam sence