Bunu alsın demiyorum araba öneriyorum bu model olabilir ben cok bakmadım eğer beğenirse araştırıp alabilir.Hocam sonuncunun ağır hasar kaydı var arkadaş satmakta zorlanır bence
Bunu alsın demiyorum araba öneriyorum bu model olabilir ben cok bakmadım eğer beğenirse araştırıp alabilir.Hocam sonuncunun ağır hasar kaydı var arkadaş satmakta zorlanır bence
Arkadaş ilandan anlamıyorum demiş o nedenle söyledim genel olarak ağır hasar kayıtlı sıkıntı onu demem istedim.Bunu alsın demiyorum araba öneriyorum bu model olabilir ben cok bakmadım eğer beğenirse araştırıp alabilir.
ilk attığın güzelmiş hocam başıma dert olur muBu model olabilir kazasız düşük km de bul yapıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda olur
130 bin tl hasar kaydı var bence çok bulaşmayınilk attığın güzelmiş hocam başıma dert olur mu
Bu modelde kazasız araba bakın km de az olsunilk attığın güzelmiş hocam başıma dert olur mu
Dostum bayilerde kampanya oluyor misal 1.3 milyon araç alıyorsun 1 m yi verirsen 300 ü faizzsiz veriyolar kredi olarakbütçe 1 milyon kredi imkanı olur ise 1.2milyona çıkar küçük olması tercihimdir önerilerinizi beklerim
bayide araba bulursak ne mutluDostum bayilerde kampanya oluyor misal 1.3 milyon araç alıyorsun 1 m yi verirsen 300 ü faizzsiz veriyolar kredi olarak
Valla bizim burda reno bayide ford bayide araç dolu her hafta tırla araç geliyor o bayide araç bulamama eskiden di opsiyon istersen bekleye biliyorsun sadecebayide araba bulursak ne mutlu
2. El bandında bizde 700-1M Arası bakıyoruz, Bütcemiz kesin değil ama 900-1M Arası olursa,bütçe 1 milyon kredi imkanı olur ise 1.2milyona çıkar küçük olması tercihimdir önerilerinizi beklerim
ailem alacak benim üzerime değil sadece şimdilik kullanacağımHocam öğrenci olarak sabit geliriniz SGK yada düzenli ödeme geçmişiniz, geçmiş kredi kullanımınız vs yok ise 1 milyon kredi verme ihtimali çok düşük.
Verse bile arabayı kredi üzerine ipotek ederler