Sistem montaj yardımı

Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar ilk defa sistem montajı yapıyorum anakartı kasaya monte ettim fakat arka girişlerde bir yamukluk var neyi yanlış yapmış olabilirim acaba

Ekler

• IMG_20220804_090902.jpg
    IMG_20220804_090902.jpg
    2.5 MB · Hit: 55
  • IMG_20220804_090731.jpg
    IMG_20220804_090731.jpg
    3.2 MB · Hit: 53
3 tane çıt sesi duyman gerek baskı uygulacaksın biraz o plastik kısma arkadan çıt sesi gelmesi gerek oturduğunu anlayasın burdan bakınca tam oturmamış gibi gözüküyor.

Yamukluk nerde?

Yamukluk nerde?
Hocam yukarıya doğru sağa kayıyor bios flashback tuşu çok değdiği için plakaya basılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 tane çıt sesi duyman gerek baskı uygulacaksın biraz o plastik kısma arkadan çıt sesi gelmesi gerek oturduğunu anlayasın burdan bakınca tam oturmamış gibi gözüküyor.
Hocam anakarti çıkartmadan düzeltilebilir mi

Hocam yukarıya doğru sağa kayıyor bios flashback tuşu çok değdiği için plakaya basılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anakarti çıkartmadan düzeltilebilir mi
Biraz zor vidaları sökün tekrardan dediğim gibi baskı uygulayın kenarlarından köşe taraflarından

Son düzenleme:
Tamamdır tekrardan teşekkürler eve gidince anakartı çıkarıp düzeltmeyi deniycem umarım düzeltirim çok stresli işmiş PC montajı anakarta zarar veririm diye korkuyor insan
Benimde bilgim yok montaj konusunda yapamam demiyorum yaparım uğraşırsam ama bir ürüne zarar verirsem binlerce tl m yok olur

Geri