Neler Yeni

Sistem Montajı Kablolama

asakhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan ulusoy
Merhaba Arkadaşlar uzun yıllar ardından kendime ait güzel bir sistem topluyorum. Az çok bilgim herşeyi takarım ama iş kablolamaya gelince beynim yanıyor internetten bırkaç video izledim ama yapamazsam diye bi tedirgin oluyorum. Ve bi sorum olucak kablolama yaparken eksik kablo olurmu ? Sistemimi şuraya yazayım.
Ryzen 5 5600x
Asus Tuf Gaming B550M
Gigabyte 3060ti
D50 Xpg 16gb 3200mhz
Samsung evo m2 ssd
1Tb ssd
650w gold psu
Sistemimde bu arkadaşlar salı günü psu işlemci ve ssd gelıcek akşamda montaja başlayacağım. Ama montaj sırasında kablolama benı çok korkutuyor ve eksik kablo olurmu. Teşekkürler

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba Arkadaşlar uzun yıllar ardından kendime ait güzel bir sistem topluyorum. Az çok bilgim herşeyi takarım ama iş kablolamaya gelince beynim yanıyor internetten bırkaç video izledim ama yapamazsam diye bi tedirgin oluyorum. Ve bi sorum olucak kablolama yaparken eksik kablo olurmu ? Sistemimi şuraya yazayım.
Ryzen 5 5600x
Asus Tuf Gaming B550M
Gigabyte 3060ti
D50 Xpg 16gb 3200mhz
Samsung evo m2 ssd
1Tb ssd
650w gold psu
Sistemimde bu arkadaşlar salı günü psu işlemci ve ssd gelıcek akşamda montaja başlayacağım. Ama montaj sırasında kablolama benı çok korkutuyor ve eksik kablo olurmu. Teşekkürler
Eksik kablo olmaz, fazla kablo olur. Her kabloyu takmak zorunda değilsiniz. Kabloları bağlamak zor değil. Youtube'daki videolar ile birlikte ilerle en son eksik takmadığım kablo var mı yok mu sistemi kontrol et.

Top Bottom