İnşaallahAllah daha iyilerini versin inşallah.
Corsair'in yeni kasasının bana göre tek avantajı üstte 3.5 mm kulaklık mikrofon karma jak girişi olması onun dışında gerçekten küçük bir kasa eğer yeri o kadar yoksa corsairin küçük kasasını alabilir yoksa ben bunu tercih ederim kesinlikle.corsair yeni kasasını mı yoksa bu kasayı mı seçelim
arkadaşa PC topluyacaz da
Xpg'nin sadece kasası 1300 lira şu an ayrıca BattleCruiser dediğimiz kasa mid tower değil klassman farklı. Bu kıyaslamada bütçe giriyor işin içine ayrıca yanında gelen psu gerçekten çok kaliteli gerçektenŞu yeni 220T diye bi kasa var galiba o kasa sponsorlu içerik arkadaşlar kasa fiyatını haketmiyor.
MB511 ise bana göre gereksiz pahalı. PSU olan model 1100 olmasa 1200 olsa düşünmeden XPG Battlecruiser alırdım.
PSU kurtarıyor o kasayı.
Ayrıca 220t kesinlikle sponsorlu bence de neden herkes inceledi bir anda hiç anlam veremedimŞu yeni 220T diye bi kasa var galiba o kasa sponsorlu içerik arkadaşlar kasa fiyatını haketmiyor.
MB511 ise bana göre gereksiz pahalı. PSU olan model 1100 olmasa 1200 olsa düşünmeden XPG Battlecruiser alırdım.
PSU kurtarıyor o kasayı.
Hayır kasada güzel değil fiyatı da fazla hani albenisi yok.Xpg'nin sadece kasası 1300 lira şu an ayrıca BattleCruiser dediğimiz kasa mid tower değil klassman farklı. Bu kıyaslamada bütçe giriyor işin içine ayrıca yanında gelen PSU gerçekten çok kaliteli gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 220t kesinlikle sponsorlu bence de neden herkes inceledi bir anda hiç anlam veremedim
Ben Dark Guardian Pro alıp yanına kendi şu anki psumu alacaktım ama gereksiz pahalı oluyordu dark kasaya o kadar vermek istemedim açıkçası sonra bunu tercih ettim tercih ederken aklımdan BattleCruiser de geçti ama incelemelerini izledikten sonra kendi kendime dedim ki "Ercüment bu kasa sana fazla Allah sahibine bağışlasın de çekil."Hayır kasada güzel değil fiyatı da fazla hani albenisi yok.
Bu arada XPG kasa 1079TL. Ama işte kendiniz söylediniz klassman farklı Full(Super) Tower.
Şahsen ben almayı düşünüyorum bakalım gelecek bana neler göstericek. Şu thermaltake' in Versa J23 kasasında tıkandım kaldım.Ben Dark Guardian Pro alıp yanına kendi şu anki psumu alacaktım ama gereksiz pahalı oluyordu dark kasaya o kadar vermek istemedim açıkçası sonra bunu tercih ettim tercih ederken aklımdan BattleCruiser de geçti ama incelemelerini izledikten sonra kendi kendime dedim ki "Ercüment bu kasa sana fazla Allah sahibine bağışlasın de çekil."
Vatandan almak zorunda kaldım. Başka kasa olunca fiyat çok artıyordu. 650 civarına aldım thermaltake 650W psu ile.Neden zamanında versa j23 aldınız ki ?
Corsair'in yeni kasasının bana göre tek avantajı üstte 3.5 mm kulaklık mikrofon karma jak girişi olması onun dışında gerçekten küçük bir kasa eğer yeri o kadar yoksa corsairin küçük kasasını alabilir yoksa ben bunu tercih ederim kesinlikle.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Teknobiyotik, kasaları stock hali ile test etmişti, yani testte CM'nin egzoz fanı yoktu.Aerocool airhawk daha iyi değilmi testi bike yapıldı teknobiyotikde ?
Çift büyük fan görüntüsünü bir türlü beğenemedim üçlü fan yapısı daha hoşuma gidiyor ayrıca egzoz fan geldi içinden zatenAerocool airhawk daha iyi değilmi testi bike yapıldı teknobiyotikde ?