Cooler Master MB511 Argb İle Tanışın

corsair yeni kasasını mı yoksa bu kasayı mı seçelim
arkadaşa PC topluyacaz da
Corsair'in yeni kasasının bana göre tek avantajı üstte 3.5 mm kulaklık mikrofon karma jak girişi olması onun dışında gerçekten küçük bir kasa eğer yeri o kadar yoksa corsairin küçük kasasını alabilir yoksa ben bunu tercih ederim kesinlikle.

Şu yeni 220T diye bi kasa var galiba o kasa sponsorlu içerik arkadaşlar kasa fiyatını haketmiyor.
MB511 ise bana göre gereksiz pahalı. PSU olan model 1100 olmasa 1200 olsa düşünmeden XPG Battlecruiser alırdım.
PSU kurtarıyor o kasayı.

Şu yeni 220T diye bi kasa var galiba o kasa sponsorlu içerik arkadaşlar kasa fiyatını haketmiyor.
MB511 ise bana göre gereksiz pahalı. PSU olan model 1100 olmasa 1200 olsa düşünmeden XPG Battlecruiser alırdım.
PSU kurtarıyor o kasayı.
Xpg'nin sadece kasası 1300 lira şu an ayrıca BattleCruiser dediğimiz kasa mid tower değil klassman farklı. Bu kıyaslamada bütçe giriyor işin içine ayrıca yanında gelen psu gerçekten çok kaliteli gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU kurtarıyor o kasayı.
Ayrıca 220t kesinlikle sponsorlu bence de neden herkes inceledi bir anda hiç anlam veremedim

Xpg'nin sadece kasası 1300 lira şu an ayrıca BattleCruiser dediğimiz kasa mid tower değil klassman farklı. Bu kıyaslamada bütçe giriyor işin içine ayrıca yanında gelen PSU gerçekten çok kaliteli gerçekten

Ayrıca 220t kesinlikle sponsorlu bence de neden herkes inceledi bir anda hiç anlam veremedim
Hayır kasada güzel değil fiyatı da fazla hani albenisi yok.
Bu arada XPG kasa 1079TL. Ama işte kendiniz söylediniz klassman farklı :) Full(Super) Tower.

Hayır kasada güzel değil fiyatı da fazla hani albenisi yok.
Bu arada XPG kasa 1079TL. Ama işte kendiniz söylediniz klassman farklı :) Full(Super) Tower.
Ben Dark Guardian Pro alıp yanına kendi şu anki psumu alacaktım ama gereksiz pahalı oluyordu dark kasaya o kadar vermek istemedim açıkçası sonra bunu tercih ettim tercih ederken aklımdan BattleCruiser de geçti ama incelemelerini izledikten sonra kendi kendime dedim ki "Ercüment bu kasa sana fazla Allah sahibine bağışlasın de çekil." 😂

Ben Dark Guardian Pro alıp yanına kendi şu anki psumu alacaktım ama gereksiz pahalı oluyordu dark kasaya o kadar vermek istemedim açıkçası sonra bunu tercih ettim tercih ederken aklımdan BattleCruiser de geçti ama incelemelerini izledikten sonra kendi kendime dedim ki "Ercüment bu kasa sana fazla Allah sahibine bağışlasın de çekil." 😂
Şahsen ben almayı düşünüyorum bakalım gelecek bana neler göstericek. Şu thermaltake' in Versa J23 kasasında tıkandım kaldım.

Corsair'in yeni kasasının bana göre tek avantajı üstte 3.5 mm kulaklık mikrofon karma jak girişi olması onun dışında gerçekten küçük bir kasa eğer yeri o kadar yoksa corsairin küçük kasasını alabilir yoksa ben bunu tercih ederim kesinlikle.

Aerocool airhawk daha iyi değilmi testi bike yapıldı teknobiyotikde ?

Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Egzoz fan olayı çok iyi olmuş. :D

Aerocool airhawk daha iyi değilmi testi bike yapıldı teknobiyotikde ?
Teknobiyotik, kasaları stock hali ile test etmişti, yani testte CM'nin egzoz fanı yoktu.
O yüzden testi %100 doğru bulmuyorum. Alan kişi mutlaka egzoz fan alacaktır. Testte bulunmalıydı.

Geri