Neler Yeni

Sistem Montajı Nereye Yaptırabilirim ?

caner62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Caner
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda parça parça topladığım sistemin sadece montajı kaldı kendim az çok anlıyorum ancak çok para verdim bu parçalara şimdi az çok anlamayla kasaya parçalara zarar vermek istemiyorum tornavida setim falan da yok. İstanbul Bahçelievler çevresinde oturuyorum buralarda bildiğiniz güvenilir bunlar işinin ehli dediğiniz bilgisayarcı var mı ? Anakart işlemci ram psu İtopya bilgisayar dan aldım ancak onlar da montaj yapmayı kabul etmiyorlar. Bu çevrede oturan bu işten anlayan birisi varsa oda olur.

Lianli Lancool 216 mesh
Ryzen 7700x
Asus Rtx 4080 Tuf Oc
Fsp pro 1200w
Thermaltake 360mm sıvı soğutma
32 GB Corsair Ram

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Pestil
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda parça parça topladığım sistemin sadece montajı kaldı kendim az çok anlıyorum ancak çok para verdim bu parçalara şimdi az çok anlamayla kasaya parçalara zarar vermek istemiyorum tornavida setim falan da yok. İstanbul Bahçelievler çevresinde oturuyorum buralarda bildiğiniz güvenilir bunlar işinin ehli dediğiniz bilgisayarcı var mı ? Anakart işlemci ram psu İtopya bilgisayar dan aldım ancak onlar da montaj yapmayı kabul etmiyorlar. Bu çevrede oturan bu işten anlayan birisi varsa oda olur.

Lianli Lancool 216 mesh
Ryzen 7700x
Asus Rtx 4080 Tuf Oc
Fsp pro 1200w
Thermaltake 360mm sıvı soğutma
32 GB Corsair Ram
Bahçelievler tarafında forumda oturan bilgili biri varsa yardıma gelir belki :D

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Ahahahahha gelsin sınırsız çay garantisi veriyorum 😀😀
Bence ucuz kurtulamazsın 😂😂

Ama bilgisayarcıdan çok daha iyi olur özenli bir şekilde toplamış olursunuz bu şekilde aramanızı tavsiye ederim istanbulda olsam gelirdim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gayet tâbi elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım adresime gelirseniz ücretsiz şekilde Windows sürücüler genel ayarlar dahil toplayabilirim

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Getiremem dersen sıkıntı yok knka bende gelirim 😉

caner62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Caner
Bence ucuz kurtulamazsın 😂😂

Ama bilgisayarcıdan çok daha iyi olur özenli bir şekilde toplamış olursunuz bu şekilde aramanızı tavsiye ederim istanbulda olsam gelirdim
İftar da veriyoruz 😀😀😀 Ya tabii ki kafa rahat bir şekilde toplamış oluruz evde rahat rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet tâbi elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım adresime gelirseniz ücretsiz şekilde Windows sürücüler genel ayarlar dahil toplayabilirim
Sistem tavsiye mi senden almıştım sistemi kurmakta size nasip olucak galiba 😊 Ya o kadar para verdim ki toplayacak adamın kendi sistemi gibi montajı yapmasını istiyorum. Yoksa toplayacak kişi çok bulurum ama işi bilmeyen kişi olucak yanında olacağım adam son sistem toplamayı bilmeyen birisi olucak bir parçayı kıracak sonra suratıma bakıp ***** bir gülümseme yapacak falan 😀 bunu istemiyorum o yüzden sistem 2 haftadır evde kutularında duruyor 😀

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İftar da veriyoruz 😀😀😀 Ya tabii ki kafa rahat bir şekilde toplamış oluruz evde rahat rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem tavsiye mi senden almıştım sistemi kurmakta size nasip olucak galiba 😊 Ya o kadar para verdim ki toplayacak adamın kendi sistemi gibi montajı yapmasını istiyorum. Yoksa toplayacak kişi çok bulurum ama işi bilmeyen kişi olucak yanında olacağım adam son sistem toplamayı bilmeyen birisi olucak bir parçayı kıracak sonra suratıma bakıp ***** bir gülümseme yapacak falan 😀 bunu istemiyorum o yüzden sistem 2 haftadır evde kutularında duruyor 😀
Knka sıkıntı yok istersen kurumsal firmalar dan da destek alabilirsin senin için nasıl rahat edecekse 😊

caner62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Caner
Knka sıkıntı yok istersen kurumsal firmalar dan da destek alabilirsin senin için nasıl rahat edecekse 😊
Yanlış anlama Kardeşim sözüm sana değil kurumsal firmalar da bu işi yapıyorum diye yapamayan çok var 😊 Benim için önemli olan Ekran kartının slotunun kaçta ne çıkacağını bilen adam sıvı soğutmayı takmayı da aynı şekilde ve bağlantıları yapacak kişi 😊 bunları da sen biliyorsun bu yüzden senin desteğin gerekiyor kardeşim bana

Top Bottom