Neler Yeni

Sistem montajında soru sorabileceğim bir arkadaş varmı?

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Driverları nerden indiriceö şimdi indiriyim onlarıda kapatıcam artık
hocam driverları direk internete yaz rtx 4060 onun sürmünü indereceksin ama son sürümünü indirme son sürümlerinde sıkıntı var

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.8 MB · Hit: 20
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Arda doğan
hocam siz biliyorsanız bakabilirmisiniz
Ustam clear cmos veya BIOS Flashback yok bunda bu Yüzden Sistemden Ekran Kartı Ve Ramlari Çıkarıp Açmayı Deneyin Anakart Bi 2-3dk Ya Kendi Bios Resetler Sistem 2-3 dk Öyle Açık Dursun Sonra Sistemi Direk Psu'Dan Kapatıp 20-30Saniye Bekleyin Sonra Ramlaride Takım Sistemi Açın Bios Ekranına Mecburi Atmalı Bendede Aynı Durum Oldu Böyle Yaptım Hiçmi Olmadı İşlemciyi Çıkartın Sonra Anakarta Güc Verin Biraz Beklesin Anakarttan Gücü Kesip İşlemciyi Montaj Edin Sonra Anakarta Güç Verin Sistemi Açın Önbellek Ayıklaması Mecbur Yapacak

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Ustam clear cmos veya BIOS Flashback yok bunda bu Yüzden Sistemden Ekran Kartı Ve Ramlari Çıkarıp Açmayı Deneyin Anakart Bi 2-3dk Ya Kendi Bios Resetler Sistem 2-3 dk Öyle Açık Dursun Sonra Sistemi Direk Psu'Dan Kapatıp 20-30Saniye Bekleyin Sonra Ramlaride Takım Sistemi Açın Bios Ekranına Mecburi Atmalı Bendede Aynı Durum Oldu Böyle Yaptım Hiçmi Olmadı İşlemciyi Çıkartın Sonra Anakarta Güc Verin Biraz Beklesin Anakarttan Gücü Kesip İşlemciyi Montaj Edin Sonra Anakarta Güç Verin Sistemi Açın Önbellek Ayıklaması Mecbur Yapacak
reis hallettim şuan driverlerı yüklüyom

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular