Sistem Nasıl? neler değişilebilir

efoski

80+
Reaksiyon skoru
1

sistem bu
kasayı buna dönüştürcem bi sorun olurmu? uyumsuzluk çıkarmı? https://www.itopya.com/bitfenix-w80...s-argb-usb-30-atx-mid-tower-siyah-kasa_u29693

ram 32 gb olcak bi sorun olurmu?

1 tb ssd yetermi?

sistemin kendisi güzelmi? uyumsuz parça varmı değiştirilmesi gereken bir şey????
sistem işini çok bilmiyom

sistem bu
kasayı buna dönüştürcem bi sorun olurmu? uyumsuzluk çıkarmı? https://www.itopya.com/bitfenix-w80...s-argb-usb-30-atx-mid-tower-siyah-kasa_u29693

ram 32 gb olcak bi sorun olurmu?

1 tb ssd yetermi?

sistemin kendisi güzelmi? uyumsuz parça varmı değiştirilmesi gereken bir şey????
sistem işini çok bilmiyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam senin istedğin kasa

Bence pahalı, alınmaz hocam.
1) Artık ekran kartı alacaksanız 16GB modellere odaklanın. (9060xt 16GB 18500TL)
2) A serisi anakart bence hata olur, indirim kovalayın en azından B650 dolu bir model almaya çalışın. ( Colorful Battle-AX B650M-Plus Wi-Fi V15 6000TL)
3) 1TB SSD ve 32GB ram hayli hayli yeterli olur.
Sistem işini bilmemek sorun değil, videolardan baka baka gayet rahat bir şekilde toplarsınız, hiç olmadı forumdan yardımcı olacak onlarca arkadaşımız çıkar. Yok ben illa hazır sistem alacağım diyorsanız @Moren 'in önerdiği sistem fena durmuyor, fiyatına bir şey diyemem orası size kalmış.

1) Artık ekran kartı alacaksanız 16GB modellere odaklanın. (9060xt 16GB 18500TL)
2) A serisi anakart bence hata olur, indirim kovalayın en azından B650 dolu bir model almaya çalışın. ( Colorful Battle-AX B650M-Plus Wi-Fi V15 6000TL)
Sistem işini bilmemek sorun değil, videolardan baka baka gayet rahat bir şekilde toplarsınız, hiç olmadı forumdan yardımcı olacak onlarca arkadaşımız çıkar. Yok ben illa hazır sistem alacağım diyorsanız @Moren 'in önerdiği sistem fena durmuyor, fiyatına bir şey diyemem orası size kalmış.
teşekkürler hocam
ekran kartını 16 gb olarak değiştirmiştim yazmayı unutmuşum
ana kart hakkında hiçbir bilgim yok a ve b serisi arasındaki fark nedir hocam?

Bu sistemi alın hocam
Diğer sistemde 9060xt 8gb takılı ve fiyatı pahalı.

Sistem:

Özelleştirmeler:
Kasayı: Vento FSP VG3400S 650W yap. (İleride yükseltmeyi düşünüyorsan 750W olan halini al)
İşlemci soğutucuyu: CoolerMaster hyper 212 yap.
SSD: Kingstone KC3000 yap.
Anakart: MSI PRO B650M-B yap.
Ram: Lexar 32gb 6000Mhz CL38 (2x16) yap.

birde anakart olarak bu nasıldır https://www.itopya.com/asus-prime-b...9C2MK_233F5xtBv3PeCprYgCPWEqZW9qSfN-hJ0uTrQX6

ve sizin bu standartlarda önerebilceğiniz tavsiye sistemler varmıdır AMD ekran kartı olacak şekilde?

teşekkürler hocam
ekran kartını 16 gb olarak değiştirmiştim yazmayı unutmuşum
ana kart hakkında hiçbir bilgim yok a ve b serisi arasındaki fark nedir hocam?
A serisi anakartlar B serisi anakartlara göre daha bir giriş seviyesidir, sisteme voltaj sağlayan vrm denilen devreleri zayıf olur portları eksik olur overclocka müsade etmez vs vs. Düz kullanıcı için çok önemli detaylar değil ama yarın bir gün sistemi satıp değiştirmeye niyetlenince fark yaratır. Attığınız B650M-R bismillah anakartı zaten ülkemizde, ama ben tercih etmem. İki ram slotuna karşıyım. Dört ram slotlu olsun taştan olsun. @ExpoMazer 'ın önerdiği sistem daha iyiymiş, B650'ye yükseltilip alınır. İki ram slotu var ama olsun fiyat fena değil, sadece kendisinden farklı olarak SSD özelleştirmesinde Adata Legend 900 Pro modelinin +400TL'yi daha çok hakettiğini düşünüyorum. Alınır mı? Alınır. Daha ucuzu denk gelir mi? Gelebilir...

Bu sistemi alın hocam
Diğer sistemde 9060xt 8gb takılı ve fiyatı pahalı.

Sistem:

Özelleştirmeler:
Kasayı: Vento FSP VG3400S 650W yap. (İleride yükseltmeyi düşünüyorsan 750W olan halini al)
İşlemci soğutucuyu: CoolerMaster hyper 212 yap.
SSD: Kingstone KC3000 yap.
Anakart: MSI PRO B650M-B yap.
Ram: Lexar 32gb 6000Mhz CL38 (2x16) yap.
hocam teşekkürler ancak cooler master hyper 212 den birden fazla var hangisini seçmeliyim vede kasa olarak bitfenix olmasını istiyorum dış görünüş açısından bitfenixi istiyorum ne yapabilirim?

A serisi anakartlar B serisi anakartlara göre daha bir giriş seviyesidir, sisteme voltaj sağlayan vrm denilen devreleri zayıf olur portları eksik olur overclocka müsade etmez vs vs. Düz kullanıcı için çok önemli detaylar değil ama yarın bir gün sistemi satıp değiştirmeye niyetlenince fark yaratır. Attığınız B650M-R bismillah anakartı zaten ülkemizde, ama ben tercih etmem. İki ram slotuna karşıyım. Dört ram slotlu olsun taştan olsun. @ExpoMazer 'ın önerdiği sistem daha iyiymiş, B650'ye yükseltilip alınır. İki ram slotu var ama olsun fiyat fena değil, sadece kendisinden farklı olarak SSD özelleştirmesinde Adata Legend 900 Pro modelinin +400TL'yi daha çok hakettiğini düşünüyorum. Alınır mı? Alınır. Daha ucuzu denk gelir mi? Gelebilir...
Benim attığım sistem daha iyi diye düşüniorum. Kasa güzel kasa ve Ram 32GB. Diğer arkadaşın attığı sistemi 32gb yaparsak fiyat 37k çıkıyor.

Benim attığım sistem daha iyi diye düşüniorum. Kasa güzel kasa ve Ram 32GB. Diğer arkadaşın attığı sistemi 32gb yaparsak fiyat 37k çıkıyor.
Anakarta bir şey diyemem.

Asus B650M-R güzel anakartır alınabilir.
Tavsiye sistem olarak attım üste ona bakın hem daha ucuz hem parçaları daha iyi.
evet daha ucuz sistem ancak itopyada aynı özelliklere sahip asus ekran kartı 21 k iken incehesaptaki powercolor ekran kartı 25 k neden böyle bir fiyat farkı var?

hocam teşekkürler ancak cooler master hyper 212 den birden fazla var hangisini seçmeliyim vede kasa olarak bitfenix olmasını istiyorum dış görünüş açısından bitfenixi istiyorum ne yapabilirim?
O kasayı alırsan fiyat uçar. Benim attığım sistemin kasası hakkında ne düşüniyorsun.

Anakarta bir şey diyemem.
Kasa daha güzel ama Biostar anakarttansa Msi daha mantıklı olur. Yoksa sizin attığınız sistemde işlemci ve soğutucu da daha iyi. Ama özelleştirme seçeneği olmaması kötü. Bir de bu GameGaraj'da ürünlerin detaylarını yazmama olaylarına sıcak bakamıyorum. 32GB Ram tamam da markası ne mesela?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,043
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri