SİSTEM ÖNERİSİ BEYAZ

Adama doğru bişeyler anlatmaya çalıştığım için senin gibi küçüklere laf anlatmaktan gına geldi. Sinir edip raporluyorsun. Bir iş yaptığın yok. Klasik küçük yaşlı çocuk. Diğer kelimeleri kullanmayım yine raporlarsın sen küçüğüm. :)

Elimde 4080 noctua 7800x3D var bunları satıp üstüne ekleyip düşündümde
Post automatically merged:

Hocam elimde 4080 noctua 7800x3d var Hadi diyelim beyaz yapmadım sence mantıklımı 4080 noctua satıp 5070ti geçmek çok anlamam da

Ekran kartı 2 senedir bende ondan değişmek istedim sistemim ddr5 32 GB ram Asus tuf gaming b850 WiFi 4080 noctua 7800x3d corsahir kasa aslında kasa görünümü hoşuma gitmiyor
4080 ile 5070Ti neredeyse birebir aynı güçte kartlar fps testlerinde aynı fps yi alıyorlar geçmek mantıklı değil. Şuanki sistemini güncellemen de bence mantıklı değil gayet üst düzey bir sistem.

ağznın köpüğünü sil git birilerine 7400mhz diye ram öner hadi ksjbfdvkjsdbnfvljn. ama sakın okuma ne istediklerini sadece linki at geç
Random atarken keyif alıyomul gibi davranıyor ya patlayacam gülmekten. Heralde random atmıyom diye arkada beni gülmüyo sanıyo. Başta sinirliydim de artık gülüyom acizliğine.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Her mesajda random atan aciz köylü.

Çok komiksin bu arada random falan biliyosun bu işi. Daha bir işte çalışacak yaşta olmayan bir çocukla konuşuyorum ya. Ne hallere düştük.

Arkadaşlar merhaba Beyaz 5090 9800x3D bir sistem arıyorum hazır sistemde olur parça parça toplama da olur yardımcı olursanız sevinirim bütçe 100 150 k arası
hocam attığım ramleri salla gitsin. İnanılmaz bişey buldum. Hem de beyaz. https://www.itopya.com/gskill-32gb-...r5-6400mhz-cl36-intel-xmp-dual-kit-ram_u27053

sepette 22k oluyor. 2x16 ram.

gkill jaws cl 36 6400 mhz. Tabii normalde cl 28 veya 30 6000 mhz daha iyidir ama bu fırsat ürünü 2x16 inanılmaz iyi 21k ya. En kötü 25k 2x16 ramler.

Geri