Neler Yeni

Sistem önermeme rağmen powerboost çöp dediğim icin uyarildim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Yani kusura bakmayın ama günde 30 tane sistem önerisi yapıyorum insanlara 50 kere frisbynin powerboostun ne kadar kötü ve kalitesiz markalar olduğunu mu anlatmalıyım? Bilgi içermeyen tabir kullanmışım ama adama aşağıda sistem önerisi yapmışım bu bilgi vermek olmuyor mu?

Screenshot_20221029-185106_Chrome.jpg
Screenshot_20221029-185051_Chrome.jpg

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Yani kusura bakmayın ama günde 30 tane sistem önerisi yapıyorum insanlara 50 kere frisbynin powerboostun ne kadar kötü ve kalitesiz markalar olduğunu mu anlatmalıyım? Bilgi içermeyen tabir kullanmışım ama adama aşağıda sistem önerisi yapmışım bu bilgi vermek olmuyor mu?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ç.. c. gibi şeyler yazmak yasak olduğu için ban yemişsiniz. forumun kurallarında yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

13- C4, çöp gibi bilgi içermeyen cevaplar vermek.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
C4 veya çöp demek yerine anakart patlatan cinsten demek daha doğru olur. Gerçi bunu demenin sonucu yine C4 gibi bir şey oluyor ama o verdiğim örnek uyarıya bedel olur mu bilmiyorum.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Yeni mesajlar kısmında anlamsız bir şekilde bir konu yukarı çıktı ve bende tarihe dikkat etmediğim için yorum yaptım . O konunun önüme çıkması benim suçum değil sonuçta, 6 aydan eski bir konuyu önüme çıkardıkları için uyarı yedim . Demem o ki çok anlamsız şekilde uyarı verebiliyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ç.. c. gibi şeyler yazmak yasak olduğu için ban yemişsiniz. forumun kurallarında yazıyor.

13- C4, çöp gibi bilgi içermeyen cevaplar vermek.
Dost çöp yazıp bırakmadım bilgi içermeyen şeyler yazmak yasak değil mi ? Altında sistem önerisinde bulundum

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çöp vb. kelimeler yazmak yasak dostum.
Bilgi içermeyen seyler yazmak yasak ama powerboost için daha nasıl bisey söyleyebilirim. Çöp yazıp bırakmadım ki..

Canı saolsun ne diyelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Bilgi içermeyen seyler yazmak yasak ama powerboost için daha nasıl bisey söyleyebilirim. Çöp yazıp bırakmadım ki..

Canı saolsun ne diyelim
kasa, psu ve ram çöp diyip 8k ya çok daha iyi bir şey toplarsın diyip herhangi bir bilgilendirme yapmamışsın. bilgi içermeyen mesaj olarak geçiyor. çöp demek yerine başka parçalar önerebilir ya da bunlar kötü ürünler diyebilirsin normal bir dille.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
kasa, psu ve ram çöp diyip 8k ya çok daha iyi bir şey toplarsın diyip herhangi bir bilgilendirme yapmamışsın. bilgi içermeyen mesaj olarak geçiyor. çöp demek yerine başka parçalar önerebilir ya da bunlar kötü ürünler diyebilirsin normal bir dille.
Özelden bir öneride de bulunmuş olabilirdim, ayrıca sistem önerisi yapmışım benim demek istediğim sistem önermesem haklı bulabilirdim bu uyarıyı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom