Çözüldü✓ Sistem. .....öö

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yav istedigi kadar kotu olsun kardesim ne bu markacilik anlamadim. 2 yil garantili sorun cikarsa atarım garantinin önüne yani sorun mi bu
Keyfiniz bilir benden söylemesi. Ekran kartının son kullanıcısı olursunuz. İyi forumlar

Onu nasıl kaldıracağım bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı 33 bin liranın altında yok adamlar komple 32 GB ram'li sistemi 38.000 lirayı veriyor beğendiremiyoruz
Al satcidir belki uyanmayalim diye yapiyordur😂

heryere numaranı yazma bence
Çok teşekkürler altta düzeltme yeri varmış oradan numarayı sildim videoyu atınca videonun boyutu çok büyük deyince site kabul etmedi ben de numara yazdım ki hani atayım videoyu diye sonra YouTube yükledim

Al satcidir belki uyanmayalim diye yapiyordur😂
Hiç alan var mı aramızda

Aldık biraz, bakalım gelcek mi:rolleyes:

Ekler

• Screenshot_2024-01-14-20-24-10-991_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-14-20-24-10-991_com.android.chrome.jpg
    557.4 KB · Hit: 44
umarım gelir ben hiç ekleyemedim sepete :( pc yok o yüzden umarım gelir

Aldık biraz, bakalım gelcek mi:rolleyes:
Ellerin kart varsa geleceğini düşünüyorum ben. Çünkü sıkıntılı bir durum yok. Yoksa bir şey çıkmaz. En kötü hafta içi ararlar paranız geri gelir. Youtube sistemleri takip etmediğiniz sürece ki bu kurda orta segment sistem de zor gelir. Böyle bir şey alma şansınız yok. Umarım gelir alan herkese.

Çok yayma bence adamlar ayıkırsa senin sipariş dahil iptal
evet bende öyle düşünüyorum reis en azından siparişiniz iptal olmasın yaymayın

Ellerin kart varsa geleceğini düşünüyorum ben. Çünkü sıkıntılı bir durum yok. Yoksa bir şey çıkmaz. En kötü hafta içi ararlar paranız geri gelir. Youtube sistemleri takip etmediğiniz sürece ki bu kurda orta segment sistem de zor gelir. Böyle bir şey alma şansınız yok. Umarım gelir alan herkese.
Tabi ki reis istedigi kadar kötü desinler 2 yıl garantili bunlar atarsın garantinin önüne 3 fanlı elbet soğutur yılların firması düşünemez mi yani bunu :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,628
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri