th_rng
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
heryere numaranı yazma benceVideo ekledim tekrar oluyor deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5514033923 watsaptan yaz atayım nasıl aldığımı
heryere numaranı yazma benceVideo ekledim tekrar oluyor deneyin
5514033923 watsaptan yaz atayım nasıl aldığımı
Keyfiniz bilir benden söylemesi. Ekran kartının son kullanıcısı olursunuz. İyi forumlar
Onu nasıl kaldıracağım bulamadımheryere numaranı yazma bence
Ekran kartı 33 bin liranın altında yok adamlar komple 32 GB ram'li sistemi 38.000 lirayı veriyor beğendiremiyoruzYav istedigi kadar kotu olsun kardesim ne bu markacilik anlamadim
Al satcidir belki uyanmayalim diye yapiyordurOnu nasıl kaldıracağım bulamadım
Ekran kartı 33 bin liranın altında yok adamlar komple 32 GB ram'li sistemi 38.000 lirayı veriyor beğendiremiyoruz
Çok teşekkürler altta düzeltme yeri varmış oradan numarayı sildim videoyu atınca videonun boyutu çok büyük deyince site kabul etmedi ben de numara yazdım ki hani atayım videoyu diye sonra YouTube yükledimheryere numaranı yazma bence
Hiç alan var mı aramızdaAl satcidir belki uyanmayalim diye yapiyordur![]()
Gelmemesi için bir sebep yok benceAldık biraz, bakalım gelcek mi![]()
Yarın belli olur bakalım ne olacağıumarım gelir ben hiç ekleyemedim sepetepc yok o yüzden umarım gelir
Çok yayma bence adamlar ayıkırsa senin sipariş dahil iptal ederlerArkadaşlar içine girmeden direk sepete ekleme yerine tıklayıp direkt satın alabilirsiniz fiyatı çok uygun
Ben ekleyebilidim
Ellerin kart varsa geleceğini düşünüyorum ben. Çünkü sıkıntılı bir durum yok. Yoksa bir şey çıkmaz. En kötü hafta içi ararlar paranız geri gelir. Youtube sistemleri takip etmediğiniz sürece ki bu kurda orta segment sistem de zor gelir. Böyle bir şey alma şansınız yok. Umarım gelir alan herkese.Aldık biraz, bakalım gelcek mi![]()
evet bende öyle düşünüyorum reis en azından siparişiniz iptal olmasın yaymayınÇok yayma bence adamlar ayıkırsa senin sipariş dahil iptal
Tabi ki reis istedigi kadar kötü desinler 2 yıl garantili bunlar atarsın garantinin önüne 3 fanlı elbet soğutur yılların firması düşünemez mi yani bunuEllerin kart varsa geleceğini düşünüyorum ben. Çünkü sıkıntılı bir durum yok. Yoksa bir şey çıkmaz. En kötü hafta içi ararlar paranız geri gelir. Youtube sistemleri takip etmediğiniz sürece ki bu kurda orta segment sistem de zor gelir. Böyle bir şey alma şansınız yok. Umarım gelir alan herkese.
Alkışlıyorum seniYav istedigi kadar kotu olsun kardesim ne bu markacilik anlamadim. 2 yil garantili sorun cikarsa atarım garantinin önüne yani sorun mi bu