Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistem. .....öö

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,793
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Videodaki şekilde kendim PC ve telefondan girip ödeme sayfasına kadar gidebildim. 3-5k atın da alalım 😁.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben alabiliyorum şuan.
telefonda olmuyor pcde oldu

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
telefonda olmuyor pcde oldu
Oluyor knk. Yaydkk bilgiyi. Nakti olan kazandı. Şuan bende bu kadar yok olsa alırdım. Bedava sistem.

sadece ekran kartı 30k nasıl mümkün olabilir ki bu
Ekran kartını satıyorsun. Ddr5 sistem bedavaya geliyor. Hazır sistemler de böyle değil mi zaten. Hemen al dostum bitmeden.

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
Oluyor knk. Yaydkk bilgiyi. Nakti olan kazandı. Şuan bende bu kadar yok olsa alırdım. Bedava sistem.

Ekran kartını satıyorsun. Ddr5 sistem bedavaya geliyor. Hazır sistemler de böyle değil mi zaten. Hemen al dostum bitmeden.
Çok akıllısiniz maşallah hocam. Ekran kartının sıfırı 33bin TL. Gainward marka 33bine nasıl satacaksiniz

Galaxi ondan iyi mi sence galax ekran karti alacağım 4070 2 yıl garantili sıfır
Galaxy de aynı hocam. Bu ekran kartları piyasada tercih edilmez. Bu yüzden hazır sistemleri koyup millete iteliyorlar. Normalde tek satamaz firmalar ellerinde kalıyor

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,793
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Çok akıllısiniz maşallah hocam. Ekran kartının sıfırı 33bin TL. Gainward marka 33bine nasıl satacaksiniz

Galaxy de aynı hocam. Bu ekran kartları piyasada tercih edilmez. Bu yüzden hazır sistemleri koyup millete iteliyorlar. Normalde tek satamaz firmalar ellerinde kalıyor
İstediği kadar tercih edilmesin kardeşim işlemci anakart RAM ssd kasa power zaten bunları tek tek almaya kalksak 16000 liradan fazla tutuyor ekran kartı 22.000 liraya geliyor istediği kadar cart curt marka olsun sonuçta ekran kartı 4.070 ti

Videodaki şekilde kendim PC ve telefondan girip ödeme sayfasına kadar gidebildim. 3-5k atın da alalım 😁.

Ben alabiliyorum şuan.
Sen aldın mı

Video ekledim bende oluyor benim yaptığım gibi yapn
@Abdullah Hacıgül

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İstediği kadar tercih edilmesin kardeşim işlemci anakart RAM ssd kasa power zaten bunları tek tek almaya kalksak 16000 liradan fazla tutuyor ekran kartı 22.000 liraya geliyor istediği kadar cart curt marka olsun sonuçta ekran kartı 4.070 ti

Sen aldın mı

@Abdullah Hacıgül
Alamadım knk o kadar nakit yok şuan. Ödeme ekranına gidiliyor mu diye baktım teyit etmek açısından. Ödeme sayfasına gidebildim. Deneyen yok mu hala ödeme onaylanıyor mu merak ediyorum ben de.

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Halil uçar
Alınmıyor hocam malesef bende olmuyor

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Alamadım knk o kadar nakit yok şuan. Ödeme ekranına gidiliyor mu diye baktım teyit etmek açısından. Ödeme sayfasına gidebildim. Deneyen yok mu hala ödeme onaylanıyor mu merak ediyorum ben de.
Ben aldım cuma günü

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih

Sen aldın mı

@Abdullah Hacıgül
Keyfiniz bilir benden söylemesi. Ekran kartının son kullanıcısı olursunuz. İyi forumlar

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler

Aynen knk ellerinde kalan 4070 ti'ları iteliyorlar millete. Dostlarımız aldı bu arada. Alanlara şimdiden hayırlı olsun. Umarım gelir. En ucuz 4070 35k iken bu fiyatla bedava.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom