Neler Yeni

Sistem parça güncellemesi

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
Merhabalar şuanda sistemim şu

B450M-KII anakart
5700x ryzen işlemci
asus dual 3060ti
Snowman t6 soğutucu
Sharkon tg5 kasa(önü cam)
2k msi monitör

Oyunlar 2kda oynanırken hem ekran hemde işlemci 80 derecelere tırmanıyor. Bu yüzden güncellemeler yapcağım.

Anakartta B550 serisine geçişi
Kasayı Corsair 4000D Rgb yapmayı
Ekran kartını Evga 3080ti ultra ftw yapmayı düşünüyorum.
Hangi B550 anakart ile bu kasaya uyumlu sıvı ya da kule tipi soğutucuyu önerirsiniz? Desteklerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel arkadaşlar

Son düzenleme:

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu yardımcı olacak

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Kasanın yan paneli açıkken kaç derece hocam? Anakartı değiştirmeniz ısınma veya performansa etki etmez. Yan veya ön panel açıkken 80 derecelere ulaşmaz çok yüksek ihtimalle. Öyle olursa macun değiştirirsiniz

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
Kasanın yan paneli açıkken kaç derece hocam? Anakartı değiştirmeniz ısınma veya performansa etki etmez. Yan veya ön panel açıkken 80 derecelere ulaşmaz çok yüksek ihtimalle. Öyle olursa macun değiştirirsiniz
Ön paneli açtığımda anda geçen fivemde 80dereceyken ekran kartı 8 derece birdne düştü, işlemci 1-2 derece anca düştü

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
O zaman sadece mesh bir kasa ve işlemci termal macun değişimi yeterli olur. Kasaya mesh ön panel de yaptırabilirsiniz daha az masraf için.

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
O zaman sadece mesh bir kasa ve işlemci termal macun değişimi yeterli olur. Kasaya mesh ön panel de yaptırabilirsiniz daha az masraf için.
İşlemcideki sıcaklık kafamı çok kurcalıyor ve ben anakartın soğutma performansına bağlıyorum ama

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Anakartla hiçbir alakası yok hocam. Macunu değiştirirseniz çözülür %90

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yağız Arslan Baytekin
Merhabalar şuanda sistemim şu

B450M-KII anakart
5700x ryzen işlemci
asus dual 3060ti
Snowman t6 soğutucu
Sharkon tg5 kasa(önü cam)
2k msi monitör

Oyunlar 2kda oynanırken hem ekran hemde işlemci 80 derecelere tırmanıyor. Bu yüzden güncellemeler yapcağım.

Anakartta B550 serisine geçişi
Kasayı Corsair 4000D Rgb yapmayı
Ekran kartını Evga 3080ti ultra ftw yapmayı düşünüyorum.
Hangi B550 anakart ile bu kasaya uyumlu sıvı ya da kule tipi soğutucuyu önerirsiniz? Desteklerinizi bekliyorum

Güncel arkadaşlar
anakart değiştirmeye gerek yok bi fayda sağlamayacaktır ekran kartı güncellemek istersen rtx 4000 serisine güncelle yoksa gerek yok güncelleme yapmana şuanki kartın yeterli olur her oyunda soğutucu olarak thermalright peerless assassin olabilir kasa konusunu araştırıp geleceğim

Bir de o dereceler biraz fazla geldi bana bir adet arctic mx 6 ve kasa ile çözülecektir kasanın ön camı çıkıyorsa orayı çıkartıp da kullanabilirsiniz

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
anakart değiştirmeye gerek yok bi fayda sağlamayacaktır ekran kartı güncellemek istersen rtx 4000 serisine güncelle yoksa gerek yok güncelleme yapmana şuanki kartın yeterli olur her oyunda soğutucu olarak thermalright peerless assassin olabilir kasa konusunu araştırıp geleceğim

Bir de o dereceler biraz fazla geldi bana bir adet arctic mx 6 ve kasa ile çözülecektir kasanın ön camı çıkıyorsa orayı çıkartıp da kullanabilirsiniz
Peki 2k çözümürlük için 5700x işlemciye hangi ekran kartına geçmeliyim, b450m-k2 varken?

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yağız Arslan Baytekin
Peki 2k çözümürlük için 5700x işlemciye hangi ekran kartına geçmeliyim, b450m-k2 varken?
en az amd tarafında güncel olarak rx 7700 xt
en az nvidia tarafında güncel olarak rtx 4060 ti

AyhanKaaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ayhan Kaan
snowman t6 ultra var bende 5600 65 dereceyi geçmiyor bu yaz gününde. Sen nasıl 80 dereceleri gördün? macun ne zaman değiştirdin? ve bir de bu soğutucuyu takmak bayağı zor. acaba klipslerini tam sıkamamış olabilir misin. bu işlemci sıcaklığı bu soğutucu ile mümkün değil. macunu mx-6 kullandım ben.

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
snowman t6 ultra var bende 5600 65 dereceyi geçmiyor bu yaz gününde. Sen nasıl 80 dereceleri gördün? macun ne zaman değiştirdin? ve bir de bu soğutucuyu takmak bayağı zor. acaba klipslerini tam sıkamamış olabilir misin. bu işlemci sıcaklığı bu soğutucu ile mümkün değil. macunu mx-6 kullandım ben.
İşlemciyi aldığım günder beridir işlemci sıcaklığı düzensiz, macunda değiştirdim kaliteli olan artics le ama yok fayda etmedi

en az amd tarafında güncel olarak rx 7700 xt
en az nvidia tarafında güncel olarak rtx 4060 ti
4060ti ile mevcut 3060ti arasında fark var mı? 3080ti kas gücü olarak baya tokatlıyor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,775
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom