Neler Yeni

Sistem parça güncellemesi

AyhanKaaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ayhan Kaan
B450M-k2 asus prime. bios güncel
4. ayın 8 inde yeni bios gelmiş ben de güncelleyeyim :) biosa gir bütün ayarları sıfırla save exit yap. pc başlasın sonra tekrar kapa biosa gir. Sol orta kısımda D.O.C.P. olacak onu profile-1 yap save exit yapıp tekrar başlat.. sonra bir stres testi yap. sonuçları paylaşırısın. bir de soğutucunun egzoz çıkışını el ile kontrol eder misin kasanın arka kısmına mı atıyor sıcak havayı.

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
4. ayın 8 inde yeni bios gelmiş ben de güncelleyeyim :) biosa gir bütün ayarları sıfırla save exit yap. pc başlasın sonra tekrar kapa biosa gir. Sol orta kısımda D.O.C.P. olacak onu profile-1 yap save exit yapıp tekrar başlat.. sonra bir stres testi yap. sonuçları paylaşırısın. bir de soğutucunun egzoz çıkışını el ile kontrol eder misin kasanın arka kısmına mı atıyor sıcak havayı.
kasanın egzoz fanında vs sorun yok dışarı atıyor havayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıvı soğutma olarak akranları arasında en iyisi thermalright frozen note yada aqua elite olabilir hava soğutma olarak bu peerless ve phantom dan üstü biraz saçma olur soğutacağına eminim 5700x i bu önerdiklerim zatebin thermalright dünyada en iyilerden
benim derdim şuan 5700x i soğutsun okey ama ilerde de başka işlemciye geçtiğimde daha üst model tekrar tekrar değişim ihtiyacı duymayayım

b550ye geçmeniz aman aman bir fark yaratmaz. kasanızı değişebilirsiniz pekte hava alabilen birşeye benzemiyor, 3080 ti almaktansa 5000 serisini bekleyebilirsiniz ya da 4070 ti super alabilirsiniz. soğutucu olarak deepcool le520 alabilirsiniz
5000 beklemeye karar verdim zaten, kasayı değiştirip soğutucu alacağım

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yağız Arslan Baytekin

benim derdim şuan 5700x i soğutsun okey ama ilerde de başka işlemciye geçtiğimde daha üst model tekrar tekrar değişim ihtiyacı duymayayım
bu önerdiğim 4 dü şuan güncel işlemcileri çoğunu soğutuyor

AyhanKaaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ayhan Kaan

5000 beklemeye karar verdim zaten, kasayı değiştirip soğutucu alacağım
kasanın değil kule soğutucunun egzoz fanı.

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
kasanın değil kule soğutucunun egzoz fanı.
ondada problem yok

bu önerdiğim 4 dü şuan güncel işlemcileri çoğunu soğutuyor

Bu model midir? B450M-KII Asus Prime takarken sorun olmaz sanırım biraz büyük gibi ama kasayıda değişeceğm

Son düzenleme:

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yağız Arslan Baytekin
ondada problem yok

Bu model midir? B450M-KII Asus Prime takarken sorun olmaz sanırım biraz büyük gibi ama kasayıda değişeceğm
Gaming gen de al orda satılıyor

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
Arkadaşlar Corsair 4000D RGB Airflow ve

Thermalright Peerless Assassin aldım. Destekleriniz için teşekkürler, 5000 serisi gelene kadar güncelleme yapmayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,794
Üyeler
160,604
Son üye
erennertrkk
Top Bottom