Neler Yeni

Sistem parçalarını güncellemek istiyorum

Shinrai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerim
Merhabalar sistemimde ki parçaları artık güncellemek istiyorum normalde kasayı tamamen yenileyecektim lakin şuanlık öyle bir bütçem olmadığından dolayı bi kaç parçayı yenilesem yeter simdiden teşekkürler

İŞLEMCİ -- RYZEN 5 2600
ANAKART -- ASUS PRIME B450M-K
RAM -- 8 GB DDR4 3200Mhz Ram
EKRAN KARTI -- Asus rog rx580
SSD -- 256 GB Samsung
HDD -- 1TB
KASA - XIGMATEK (Satışta bulunmuyor sanırım bulamadım)

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Görkem
sistemi satıp daha yeni nesil bir hazır sisteme yönelebilirsiniz

Bünyamina

80+ Platinum
2 adet 8 gb ramın yoksa 1 adet daha aynısından eklersin Elindei işlemci ile biosunu güncelleyip 5600 alabilirsin.
Ekran kartı olarak da bütçene göre 4-5k civarına rx6600 alırsın olur biter.

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra
Merhabalar sistemimde ki parçaları artık güncellemek istiyorum normalde kasayı tamamen yenileyecektim lakin şuanlık öyle bir bütçem olmadığından dolayı bi kaç parçayı yenilesem yeter simdiden teşekkürler

İŞLEMCİ -- RYZEN 5 2600
ANAKART -- ASUS PRIME B450M-K
RAM -- 8 GB DDR4 3200Mhz Ram
EKRAN KARTI -- Asus rog rx580
SSD -- 256 GB Samsung
HDD -- 1TB
KASA - XIGMATEK (Satışta bulunmuyor sanırım bulamadım)
güncellicem diyorsanız ilk öncelikle anakartın desteklediği ișlemcilere bakın am4 soket ise r7 5700x güzel olur yanına +8 gb ram daha ekleyin mümkünse kasanızdaki ram ile aynı marka modele sahip olsun ikiside hdd yerine kioxianın sata ssd'sine geçmenizi ōneririm 480 gb yahut 1 tb olanlara daha fazla performans alırsınız bu söylediğim ișlemciye bi rx 6700 gibi bir ekran kartı yahut onun muadili bir kart iyi olur ama rx580 sizi 1 yıl daha gōtürür o yüzden ișlemci ve ram'a önem verin kasanız mesh değilse ve psunuz 600wattan düșükse bu söylediklerimi yapmamanızı öneririm çünkü sıfır sistem parasına çıkar fiyat

Shinrai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemi satıp daha yeni nesil bir hazır sisteme yönelebilirsiniz
aslında öyle düşünüyordum lakin satmak uğraşmak istemedim ve eskisine nazaran pek vaktim olmuyor o yüzden güçlendirsem yeter gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncellicem diyorsanız ilk öncelikle anakartın desteklediği ișlemcilere bakın am4 soket ise r7 5700x güzel olur yanına +8 gb ram daha ekleyin mümkünse kasanızdaki ram ile aynı marka modele sahip olsun ikiside hdd yerine kioxianın sata ssd'sine geçmenizi ōneririm 480 gb yahut 1 tb olanlara daha fazla performans alırsınız bu söylediğim ișlemciye bi rx 6700 gibi bir ekran kartı yahut onun muadili bir kart iyi olur ama rx580 sizi 1 yıl daha gōtürür o yüzden ișlemci ve ram'a önem verin kasanız mesh değilse ve psunuz 600wattan düșükse bu söylediklerimi yapmamanızı öneririm çünkü sıfır sistem parasına çıkar fiyat
saolun, kasa ve psu konusunda sıkıntı yok işlemciye bi göz atıcağımm rami zaten artırmayı düşünüyordum ama cl, mhz tarzı durumları pek anlamadığımdan direk almadım

2 adet 8 gb ramın yoksa 1 adet daha aynısından eklersin Elindei işlemci ile biosunu güncelleyip 5600 alabilirsin.
Ekran kartı olarak da bütçene göre 4-5k civarına rx6600 alırsın olur biter.
ekran kartına bi bakıcağım teşekkürler

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Görkem
aslında öyle düşünüyordum lakin satmak uğraşmak istemedim ve eskisine nazaran pek vaktim olmuyor o yüzden güçlendirsem yeter gibi

saolun, kasa ve psu konusunda sıkıntı yok işlemciye bi göz atıcağımm rami zaten artırmayı düşünüyordum ama cl, mhz tarzı durumları pek anlamadığımdan direk almadım

ekran kartına bi bakıcağım teşekkürler
o zaman
ryzen 5 5600 işlemci (biosu güncelle)
şu anki işlemcinde kullandığın fan stok fan ise 5600 ü tray al yanına x123 kule tipi fan al
şu anki kullandığın işlemci fanı kaliteli bir fan ise stok fanlı al (fansız ile stok fanlı arasında çok fiyat farkı yok stok fanı 2600 ü satarken kullanacaksın)

bir tane daha 8 gb ram ekle

bir de ikinci elden rx6600 bak

al bak keyfine

Top Bottom