Öneri Sistem sıcaklığı için ekran önerisi.

dızciii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Arkadaşlar ekran kartı, işlemci sıcaklıklarımı görmek için uygun yollu ekran arıyorum. Lian Li nin bi ekranı var 8.8" evrensel ekran diye geçiyo ama satışı TR de yok sanırım. Sahibinden de satıyolar da fiyatları biraz absürt. Çok büyük bişe olmasına gerek yok sıcaklıkları anlık görebileceğim bildiğiniz bi ekran var mı temudan falan da olur.

Arkadaşlar ekran kartı, işlemci sıcaklıklarımı görmek için uygun yollu ekran arıyorum. Lian Li nin bi ekranı var 8.8" evrensel ekran diye geçiyo ama satışı TR de yok sanırım. Sahibinden de satıyolar da fiyatları biraz absürt. Çok büyük bişe olmasına gerek yok sıcaklıkları anlık görebileceğim bildiğiniz bi ekran var mı temudan falan da olur.

Bu tarz birşeyler bak uygun olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende tam bunlara bakıyodum ama yorumları çok kötü

Bunun yorumları daha iyi

Bunun yorumları daha iyi

Bunlar yd dan hocam bide fason ekran belli. Hepsiburadadan alırım

aida64 diye bi program mı yazılım mı ne ondan bahsedenler var onu kendim kurup küçük lcd ekran alıp yansıtabilir miyim acaba

Satici guvenilir

Satici guvenilir
Sadece sicaklik gormek istiyorsan Gamepower Heatsync Ekran Karti tutucusu iyi ama stoklar tukendigi icin arttirdilar fiyati

Satici guvenilir

Sadece sicaklik gormek istiyorsan Gamepower Heatsync Ekran Karti tutucusu iyi ama stoklar tukendigi icin arttirdilar fiyati
Hocam o pek sarmıyo ya bide kasam ona pek uygun değil. Ekran istiyorum ama amaç sadece sıcaklık ve kullanım yüzdesi falan. Bu attığınız yer güvenlir midir 6000 olanı alabilirim

Bide dragos un kasası var ekranlı. Onun ekranını ayrı alabiliyo muyuz acaba. Ekranla beraber kasa 11k ekran tek başına ne kadar olabilir güzel bide ekranı. Kasa ekransız 5-6k civarı

Satici guvenilir

Bunlar yerine bu urunu oneririm. Sivi sogutucunda olmus olur😄

Hocam o pek sarmıyo ya bide kasam ona pek uygun değil. Ekran istiyorum ama amaç sadece sıcaklık ve kullanım yüzdesi falan. Bu attığınız yer güvenlir midir 6000 olanı alabilirim

Bide dragos un kasası var ekranlı. Onun ekranını ayrı alabiliyo muyuz acaba. Ekranla beraber kasa 11k ekran tek başına ne kadar olabilir güzel bide ekranı. Kasa ekransız 5-6k civarı
Site guvenilir YouTube kanali var izleyebilirsiniz

Site guvenilir YouTube kanali var izleyebilirsiniz
Dragos ürünleri atombilişim satıyo. Ekranlı kasa 11k ekran tek başına 9k ne alaka dayı kasayı tek başına 5k ya satıyonuz bari ekranı 6 ya ver de alalım

Geri