Sistem sıcaklıkları normal mi?

ssynt

80+
Reaksiyon skoru
3
5 dakikalık aida 64 testi yaptım. işlemci 77-78 arasında gelip duruyordu normal sanırım çünkü dışarısı 40 derece falan. ama ekran kartında bi sorun mu var anlamadım macununu 1 saat önce mx4 ile değiştirdim. bu arada oda sıcaklığını klima ile düşürsem de ekran kartı sıcaklığı gow ragnarok da 86 derecelerde geziyor. sizce sorun ne olabilir?

Ekler

• xx.webp
    xx.webp
    166.8 KB · Hit: 36
5 dakikalık aida 64 testi yaptım. işlemci 77-78 arasında gelip duruyordu normal sanırım çünkü dışarısı 40 derece falan. ama ekran kartında bi sorun mu var anlamadım macununu 1 saat önce mx4 ile değiştirdim. bu arada oda sıcaklığını klima ile düşürsem de ekran kartı sıcaklığı gow ragnarok da 86 derecelerde geziyor. sizce sorun ne olabilir?
Laptopsa süper kasaysa fazla

Laptopsa süper kasaysa fazla
masaüstü hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belirtmeyi unuttum. ryzen 5 5600 ve asus dual rtx 2080 kullanıyorum

Parçaları yazsana kanka

masaüstü hocam

belirtmeyi unuttum. ryzen 5 5600 ve asus dual rtx 2080 kullanıyorum
Bira fazla hocam. İşlemci iyi gendde ekran kartı biraz fazla o da 70lers düşse güzel olur. Hangi marka model ekran kartı ve 5060 70vs. Hangisi

Bira fazla hocam. İşlemci iyi gendde ekran kartı biraz fazla o da 70lers düşse güzel olur. Hangi marka model ekran kartı ve 5060 70vs. Hangisi
2080mis ekran kartı. Biraz eski bir kart ve çok fazla güç çekiyor. Bu değerler normal ama yinede düşürebilirseniz daha iyi olur. Kasanın önünü açın fan yoksa fan takın vs. Vs.

İslemci soğutucun ne bende x123 var 65 derece maks pubg valo filan oynuyorum mx 4 ile

O kasa önündeki çizgiden hava alabiliyor mu? Alamıyorsa çok az hava alabilir zaten
Birde ekran kartının termal macunu pedleri vs. Bakımını yaptınız mı eski bir kart artık bakım ihtiyacı gelmiş olabilir.

mesh kasalara göre daha az alıyodur herhalde. kasa yarı mesh
O parça çok saçma geldi hocam ya. Açık bıraksa daha güzelde durabilirde ne bilim tutupta fan kısmına öyle bir düz çizgi çekmek mantıksız geldi. Desen vs.de yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,401
Üyeler
185,721
Son üye
losw3x
Geri