Ramleri çıkartıp takmayı denedim fakat olmuyor seste çıkarmıyorSoketleri kontrol et ve ramlari çıkartıp soketlerini hafifce temizle geri tak
Herhangi bir ses veriyor mu bilgisayar bip bip bip gibi 1 saniye arayla filan
Hala sinyal yok diyor ram ve kasanın fanları da çalışmıyorBütün kabloları çıkart güç düğmesine bas 2-3 defa tekrar sadece ekran kartının kablosunu tak öyle çalıştırmayı dene oda olmazsa bir yol daha var
Ama ekran kartının ışıkları ve soğutucu çalışıyorBütün kabloları çıkart güç düğmesine bas 2-3 defa tekrar sadece ekran kartının kablosunu tak öyle çalıştırmayı dene oda olmazsa bir yol daha var
O zaman güç kaynağının kablosuna bir bak anakarta takılı olan ince bir fırça diş fırçası olabilir kuru yumuşak olan bir temizle kurutma makinası (soğukta) çalıştırıpHala sinyal yok diyor ram ve kasanın fanları da çalışmıyor
Discorddan yazabilirmisin acaba daha rahat olur ordan nick xaeternaO zaman güç kaynağının kablosuna bir bak anakarta takılı olan ince bir fırça diş fırçası olabilir kuru yumuşak olan bir temizle kurutma makinası (soğukta) çalıştırıp
Denedim olmuyorO zaman güç kaynağının kablosuna bir bak anakarta takılı olan ince bir fırça diş fırçası olabilir kuru yumuşak olan bir temizle kurutma makinası (soğukta) çalıştırıp
kasanın iç tarafını çekip atabilir misin
1 Güç kaynağı fanı dönmüyor1. Güç kaynağın çalışıyor dimi fanı filan dönüyor
2.Kabloları düzgün taktın hepsi olması gereken yerde kontrolde ettin iyice oturmuş mu diye
3. Ramlari kontrol ettin 1tane takıp
4. Harddisk veya SSD sağlam mı kontrol edildi mi
5. İşlemci fanı macun kontrolü yaptın mı
Genel olarak harddisk ve ramde kaynaklanır
Prize kasadan başka birsey bağlı değil dimi bide başka elektronik alet filan
6. Anakart üzerinde aşırı ısınan bir zımbırtı var mı kontrol et ufak parçalardan
Attımkasanın iç tarafını çekip atabilir misin
Yardım edermisin lütfen1. Güç kaynağın çalışıyor dimi fanı filan dönüyor
2.Kabloları düzgün taktın hepsi olması gereken yerde kontrolde ettin iyice oturmuş mu diye
3. Ramlari kontrol ettin 1tane takıp
4. Harddisk veya SSD sağlam mı kontrol edildi mi
5. İşlemci fanı macun kontrolü yaptın mı
Genel olarak harddisk ve ramde kaynaklanır
Prize kasadan başka birsey bağlı değil dimi bide başka elektronik alet filan
6. Anakart üzerinde aşırı ısınan bir zımbırtı var mı kontrol et ufak parçalardan