Neler Yeni

sistem siyah ekrana düşüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
@Emre Zengin abi bilgisayara bir kaç haftadır fazla bakamıyordum bugünlerde yeniden bakmaya başladım ve bir kaç günden beri genelde oyundayken bazende masaüstüdeyken sistem bir anda siyah ekrana dönüyor herhangi bir şey açıksa ses geliyor ama görüntü gidiyor sistemi tamamen kapatıp yeniden açıyorum ve her yeniden açtığımda radeon graphics beklenmeyen arıza diye bildirim veriyor sence neyden kaynaklı olabilir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emre Zengin abi bilgisayara bir kaç haftadır fazla bakamıyordum bugünlerde yeniden bakmaya başladım ve bir kaç günden beri genelde oyundayken bazende masaüstüdeyken sistem bir anda siyah ekrana dönüyor herhangi bir şey açıksa ses geliyor ama görüntü gidiyor sistemi tamamen kapatıp yeniden açıyorum ve her yeniden açtığımda radeon graphics beklenmeyen arıza diye bildirim veriyor sence neyden kaynaklı olabilir ?
birde sağolasın abi ram frekansını arttırınca valoda 150 fps arttı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde sağolasın abi ram frekansını arttırınca valoda 150 fps arttı
O 3133 MHz ayarını 3066 yap bakalım. Eğer o yoksa 2933 MHz olarak ayarlayıp kaydedip çık. Aynı sorunun devam edip etmeyeceğine bak bakalım. Belleklerde problem olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom